DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hamilton: Javítanom kell a rajtjaimon

A mezőny egyetlen ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton úgy látja, hiába gyakorolta rengeteget a télen a rajtolást, még mindig nem elégedett magával. Ez lehet Hamilton gyenge pontja?

Mindig jó látni, hallani, mikor egy többszörös világbajnok is azt mondja magáról, hogy még van mit tanulnia, van hová fejlődnie. Lewis Hamilton a versenyek rajtját nevezte meg, mint esetleges gyenge pontját, melyen szeretne javítani.

„Nem tudom elmondani, mennyire keményen gyakoroltam a télen a rajtolást, ennek ellenére az első két versenyen mégsem sikerült valami jól elindulnom. Ez egy olyan terület, ahol még tudnék javulni, és dolgozni is fogok rajta” – idézi Hamiltont az F1i.com.



„Persze, amikor megbotlunk, vagy elesünk, utána felállunk és megyünk tovább, nincs ebben semmi különös. Ha el is szúrom a rajtot, akkor is ugyanúgy nyomom neki, mintha én állnék az élen. Bahreinben szerencsére még így is benne voltam a kavalkádban. Meg tudtam előzni Valtterit, aminek nagyon örültem, a Sebastian elleni csata pedig fantasztikus volt.”

Hamilton reméli, hogy további gyakorlással javíthat a rajtolási hatékonyságán, hiszen ilyen dolgokon is mehetnek el világbajnoki címek, így a brit érthető módon ezen a területen is a legtöbbet szeretné kihozni magából. Ha kíváncsiak vagytok arra is, hogy a pletykák szerint kivel kavar újabban a brit, kattintsatok ide.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: