DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
F1

Hamilton: Már várom, milyen Leclerc ellen versenyezni

Bár még nem volt arra lehetősége Lewis Hamiltonnak, hogy kerék a kerék ellen versenyezzen Charles Leclerc-rel szemben, de már nagyon várja a lehetőséget, hogy kiderítse, milyen versenyző is a monacói.

Lewis Hamilton rögtön a Bahreini Nagydíj leintése után odament Charles Leclerc-hez, akit megpróbált vigasztalni, mondván, hosszú karrier áll még előtte, így rengetegszer lesz alkalma futamot nyerni. Az ötszörös világbajnok úgy látja, Leclerc egy kiegyensúlyozott, higgadt pilóta, aki ellen szeretne mielőbb késhegyre menő párharcokat vívni.



„Minden egyes alkalommal, mikor egy új versenyzővel kerülök össze, óvatosabban közelítem meg. Nem tudom, hogyan fog viselkedni, lehet, hogy kiszámíthatatlan lesz az évek során, az is, hogy elképesztően agresszív, nem tudom, hajlamos-e hibázni, szóval ezeket a dolgokat mind szem előtt kell tartani” – idézi Hamiltont a GPFans.

„Még nem volt alkalmam Charles ellen versenyezni, hogy kiismerhessem. Rendkívül kiegyensúlyozottnak, higgadtnak tűnik, de ez majd a szezon közben kiderül. Egyelőre ugyanúgy gondolkodom róla, mint Sebastianról. Bár még nem versenyeztem ellene, de biztos vagyok benne, hogy ennek is eljön az ideje hamarosan. Remélhetőleg lesz pár jó csatánk az éven.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: