DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Fisichella: Verstappen ma a legjobb dolog az F1-ben

A korábbi F1-es pilóta, Giancarlo Fisichella tetszését nagyon elnyerte Max Verstappen Melbourne-ben nyújtott teljesítmény. Szerinte a holland manapság az egyik legjobb dolog a Formula-1-ben.

A Red Bull és Max Verstappen több, mint tíz esztendő után vezette újra a pódiumra a Hondát, Christian Horner pedig állítja, a japánok első embere sírva is fakadt a leintést követően.

Nem ő volt azonban az egyetlen, akinek tetszett Max Verstappen teljesítménye, hiszen a korábbi Ferrari -és Renault-pilóta, Giancarlo Fisichella egyenesen odáig ment, hogy Verstappen nélkül a Formula-1 már nem is lenne az igazi.



„Max mindig kiszolgálja a közönséget. Nagyszerű show-t tud produkálni a versenyek során” – idézi Fisichellát az Autobahn. „Kétség nélkül, az ő jelenléte az egyik legjobb dolog ma a Formula-1-ben. A Sebastian elleni előzése… Egyszerűen tökéletesen volt kivitelezve az egész.”

Miközben Verstappen a dobogóra vezette a Red Bullt, csapattársa Pierre Gasly már nem teljesített ennyire sikeres versenyt, hiszen a csapat eltaktikázta magát az időmérőn, és a kármentés során csak a 11. helyig tudott felzárkózni a francia, ahol is beragadt egy hosszú vonat mögé, így pont nélkül zárta a szezonnyitót Gasly.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: