DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Bemutatta megújult autóját a Haas

Csütörtök délben, a mezőnyben elsőként leplezte le 2019-es autóját és festését a Haas istálló - a dizájn jelentősen megújult, köszönhetően az új szponzornak, a Rich Energynek.

Február hetedikén délben, az idei Formula-1-es mezőnyben elsőként mutatta meg 2019-re szánt autóját a Haas F1-es csapata - az istállónál maradt a Romain Grosjean-Kevin Magnussen pilótapáros, mag az autó festése viszont jelentősen átalakult. Ennek oka természetesen az, hogy új főszponzora van a csapatban a Rich Energy energiaitalt gyártó cég "személyében" - az eddigi színezés helyett fekete-aranyba öltözött az autó.

Az aerodinamikai részletek egyelőre természetesen nem igazán látszanak, az új első és hátsó szárny viszont így is egyértelmű. "Nagyon örülök annak, hogy végre láthatom a Rich Energy színeit és logóját a Formula-1-ben a Haas F1 Team jóvoltából. A csapattal között megállapodás már emelt a brandünk szintjén, ez a festésbemutató még egy szintet emel rajta" - mondta a bemutatón William Storey, a Rich Energy vezérigazgatója.

A bemutató visszanézhető videón:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: