DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

AFM február: Hamilton – Vettelről, Alonsóról és vallásról

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne Lewis Hamilton-mélyinterjúval és egy sajátos megemlékezéssel Michael Schumacher ötvenedik születésnapján.

Sebastian Vetteltől sohasem ijed meg, Fernando Alonso nehéz éveiben pedig nem talál semmi sajnálnivalót az újdonsült ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, aki hosszú interjúban fedte fel, mely területeken tudott magasabb szintre lépni 2018-as sikerévében, de beszélt szörnyű memóriájáról és arról is, hogy tényleg a szezonok második felére tartalékolja-e az energiáját. A brit pilóta elmélkedésének olvasása nemcsak a rajongóinak kötelező, hiszen ezen keresztül azok is jobban megérthetik a Mercedes pilótájának életét és gondolatvilágát, akik inkább a Ferrari, a Red Bull vagy a McLaren sikeréért szorítanak.  

Az elmúlt hetekben két évforduló is kötődött Michael Schumacherhez – egy szép és egy szomorú: a hétszeres világbajnok betöltötte 50. életévét, ugyanakkor most volt öt éve, hogy megtörtént a számára mindent megváltoztató síbaleset. Mit írhat egy autósportos újságíró Schumacherről, egy ekkora életműről, amit nem írtak még le ezerszer? Az Autósport és Formula Magazin munkatársai rendhagyó módon személyes emlékek felidézésével tisztelegtek a német a legenda előtt, akit lehetett szeretni vagy nem szeretni, de az biztos, hogy miként az egész sportéletben, úgy minden nézőben is mély nyomot hagyott.

A magazin lapjain megtalálható az elsőként az Autósport évkönyvben megjelent 2018-as TOP50 magyar pilótarangsor is.

További témák a lapból:

- Új csapatvezetővel kezdi az évet a Ferrari

- Mikor kezdődik? – A 2019-es F1-es időpontok egy helyen

- A harmadik felvonásra készül Danyiil Kvjat

- „Stroll GP” – Az élre törhet a régi-új csapat?

- Alonsótól Szirotkinig – Búcsúztak, de visszatérhetnek?

- Csapattársak ütközéseiről szólt a Marrakesh ePrix

- Jamie és Tatiana: Exlkuzív interjú két hölgyversenyzővel

- Először nyert a Toyota a Dakar Ralin

- MotoGP: Marquez és Lorenzo egy csárdában

- „Monte”, a legnagyobb múltú rali

- A teherautókrossz története Magyarországon

- Brutális Audi: Gyártásba megy a Pebble Beach 

- Egy lány – egy autó: Még több Miss Tuning

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: