DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Brawn Hamilton erejét csodálja

Figyelemre méltónak tartja az F1 sportszakmai igazgatója, hogy Lewis Hamilton a divatbemutatók és a zenei fesztiválok mellett is képes csúcsteljesítményt nyújtani a versenypályán.

Lewis Hamilton nem egy tipikus autóversenyző. Instagram-posztjai és Twitter-bejegyzései alapján a brit két karriert tart fenn egyszerre: egyrészt Nagy-Britannia legsikeresebb F1-es pilótája, másrészt pedig celeb, modell és vállalkozó is egyben, aki az ötödik világbajnoki cím felé haladva idén rendszeresen különböző divatbemutatókon és zenei eseményeken jelent meg, mellékesen pedig a Tommy Hilfiger márkával karöltve egy saját divatmárkát is beindított. Felmerülhet a kérdés, hogy ha egy nap neki is 24 órából áll, akkor vajon hogyan tarthat ennyi vasat egyszerre a tűzben. Ezen még az F1 sokat látott sportszakmai igazgatója, Ross Brawn is elgondolkodott.

hamilton-twitter-2018-poz



„Ebből lett egy tanulságom” – nyilatkozta az Autosportnak Hamilton életén elmerengve. „Volt egy bizonyos elképzelésem arról, hogy az autóversenyzők a teljesítményük érdekében milyen életmódot folytatnak. Lewis imád különböző zenei eseményekre és divatbemutatókra utazni, de ezzel párhuzamosan is teljesít, erről a sikerei árulkodnak.”

„Ettől konzervatívabb megközelítésekhez szoktunk, ezért ha nem tudná fenntartani a sikereit, akkor azt mondhatnánk, hogy erről az életmódja tehet. Alábecsülik a felkészülésére szánt időt. Csodálom őt, mert tudja, hogy mi motiválja, és megvan az ereje a saját élete megéléséhez. Ez természetesen jót tesz a Formula-1-nek is. Nagyon pozitív, hogy egy ilyen erős személyiség van a mezőnyben” – méltatta az ötszörös világbajnokot.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: