DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

AFM december: Fejezetek Raikkönen életéből

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely részleteket közöl Kimi Raikkönen immár magyar fordításban is kapható életrajzi könyvéből, de a lapból nem hiányozhat a nagy nemzetközi évértékelő sem.

Kimi Raikkönenről régen mondhattuk már el, hogy a Formula-1-es események középpontjában állt volna, a 2018-as szezon végén azonban többször is ő szolgáltatta a legforróbb témákat: futamot nyert Austinban, átszerződött a Sauberhez, majd az FIA év végi gáláján is magára irányította a figyelmet, de emellett ősszel megjelent várva várt életrajzi könyve is, amit azonnal elkezdtek kapkodni a polcokról a rajongók. Az immár magyarul is megjelent kötetből kedvcsinálóként néhány részletet is közöl az Autósport és Formula Magazin, amelyek révén eddig ismeretlen történetek derülnek ki a finn életéből: hogyan kötötte meg első komoly szerződését, miért késett legelső ferraris sajtótájékoztatójáról és miért ugrált motorokkal egy tóba?

Már hagyománynak számít, hogy a magazin az év végi számába különleges toplistákat állít össze, amelyekkel a nemzetközi autósportélet legjobb pilótáit, csapatait, versenyeit, valamint legemlékezetesebb pillanatait és botrányait rangsorolják a szerkesztőség tagjai. A 2018-as versenyévad is dúskált az eseményekben és a különleges teljesítményekben, ám máris nyakunkon a következő, így a nagy autósportos évértékelő segít abban, hogy memorizálhatóak és évek múltán is felidézhetőek legyenek az idei szezon meghatározó mozzanatai. A toplistákból kiderül, kiktől és miktől voltak hangosak 2018-ban a versenypályák.

 

További témák a lapból:

- Az akarat diadala: Robert Kubica visszatér
 - Chase Carey üdvözli a Száguldás és cirkusz megjelenését
- Brazil és Abu Dhabi Nagydíj versenyriport
- Brit aranygeneráció döngeti az F1 kapuját
- A másik orcádat is: Dulakodás a versenyautón kívül
- Támadó mód: Beköszöntött a Formula-E új korszaka
- Interjú az F2-be fellépő Mick Schumacherrel
- MotoGP: Új kihívó jöhet az élmezőnybe?
- Neuville és a Hyundai képtelen legyőzni Ogier-t
- TOP50 gála: Ismét díjaztuk a legjobbakat
- Interjú Jean-Louis Schlesserrel, gálánk vendégével
- Hadik András az ORB bajnoka
- Nissan Leaf Nismo RC 2019 – Egészen más
- Frissült és okosodott a Suzuki Vitara 1,4
- Egy lány – egy autó: Miss Tuning 2018


A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósportszéria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: