Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő
F1

Nagy a nyomás Hamiltonon, pihennie kell?

Már amennyiben pihenés az, amit ilyenkor csinál a világbajnok, de van, aki szerint annak jeleit mutatta a Mercedes pilótája, hogy szüksége van néhány hét feltöltődésre.

Ahogy azt már ilyenkor megszokhattuk, a Formula-1-es nyári szünet remek lehetőséget kínál arra, hogy mindenki elemezgesse, boncolgassa a szezon eddigi eseményeit, az egyéni teljesítményeket - legutóbb David Croft, a Sky Sports F1-es szakírója írta le a véleményét a pilótákról. Lewis Hamiltonnal kapcsolatban felvetett egy érdekes dolgot.

hamilton-fáradt"El tudom képzelni, hogy a világbajnoki harccal járó folyamatos nyomás nagyon sokat kivesz Lewisból. Voltak olyan pillanatok idén, amikor arra gondoltam, hogy ez nem az a Lewis, akit korábban láttunk és hallottunk. Számomra úgy tűnik, hogy szüksége van pár hét feltöltődésre a pályától távol, hogy még erősebben térjen vissza utána" - írta Croft.

"Azt nem gondolom, hogy 100%-os szezont fut eddig, de így is vezeti a tabellát és voltak hihetetlen teljesítményei. Németországban a tizennegyedik helyről nyert, ami bebizonyította, hogy sosem adja fel, amikor pedig az élről kell diktálni a tempót, abban senki se jobb nála. Voltak csodálatos időmérői is, mint például Silverstone, azt nagy élvezet volt látni" - magyarázta tovább.

"Megérdemelten vezeti a bajnokságot, méghozzá a nyári szüneteket tekintve az elmúlt öt évben látott legnagyobb különbséggel, de el sem tudjuk képzelni, hogy milyen nyomás helyezedik rá."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?