DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Lezárult fotós játékunk, megvan a nyertes

Mutatjuk, hogy ki és mivel nyerte meg évkönyvünket és magazin-előfizetésünket, illetve közzéteszünk az olvasóink által a Magyar Nagydíjon készített és beküldött fotókból egy válogatást.

Arra biztattuk olvasóinkat a hét folyamán, hogy küldjék el szerkesztőségünkbe kedvenc fotójukat a 2018-as Magyar Nagydíjról. Az általunk legjobbnak ítélt képet Molnár Flóra küldte nekünk, így az ő nyereménye a Száguldás és Cirkusz 2017-2018 évkönyv egy példánya, valamint az Autósport és Formula Magazin fél évre szóló előfizetése. Gratulálunk!

Íme Flóra fotója és története:

"Teljesült életem legnagyobb álma, 3,5 év után végre találkoztam Carlosszal. Mikor kijött a szállodából, barátnőm lefotózott vele, megöleltem, majd Carlos elvette a zászlóm, kérdezte hogy hívnak, könnyes szemmel mondtam, hogy Flóra, megkért, hogy betűzzem le, alig bírtam lebetűzni a nevem a sírástól, majd miután névre szólóan aláírta a zászlóm, beült a kocsiba és mielőtt elindult volna, lehúzta az ablakot és megkérdezte, hogy megyek-e a versenyre, mondtam, hogy sajnos nem, Ő pedig mosolyogva mondta, hogy "Thanks for the support!" és elment. Én pedig olyan boldog voltam, hogy még kb negyed órán keresztül sírtam :D"

oham7abuh3jgltieiq6y



 

Szintén kedves történetet küldött nekünk Dorottya:

"A fotók története csupán annyi, hogy míg édesanyám próbálta átdugni a rácson a kis aláírós füzetem a pilótàknak, addig én próbáltam minél többet megörökíteni ebből a talán soha vissza nem térő alkalomból. Természetesen minimum 6-7 embert tartottunk a derekunkkal, ami akkor igazi megpróbáltatásnak tűnt (még most is), főleg hogy a pilóták többsége csak az utolsó fél órában jött ki, így közel másfél óráig éreztük a nyomást. DE abszolút megérte."

38227482_1815860758481858_6869571654742179840_n



 

Az összes beküldött fotót összegyűjtöttük az alábbi galériában:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: