DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Fotózás

F1 fotózás a lakásban - Így is lehet!

Bármilyen sportról is legyen szó, idén nehéz dolguk van a rajongóknak, hiszen jött Mr. Covid és két vállra fektette a világot. Akárhogy is nézzük, ipponnal...

részletek

Fotózzuk úgy autónkat, mint a profik!

Nem kell mindenkinek méregdrága tükörreflexes kamerát vásárolni ahhoz, hogy jó képeket készítsen a kocsijáról, versenyautójáról: amennyiben pár alapfogást elsajátítunk, a mobiltelefonunkba épített fényképezőkkel és némi utómunkával csodákra leszünk képesek. Tanácsok lapunk autótesztrovatának képszerkesztőjétől.

részletek

Formula-1 egy magyar fotós szemszögéből

Reptéri szöszölés a feladott poggyásszal, kétes kinézetű emberek éjszakai látogatása, mogorva pályaőrök Bakuban. Az F1-es versenypályákon egy hivatásos fotós teljesen más világba csöppen, mint a többiek. De Mika Hakkinent azért így is illik felismerni...

részletek

Lezárult fotós játékunk, megvan a nyertes

Mutatjuk, hogy ki és mivel nyerte meg évkönyvünket és magazin-előfizetésünket, illetve közzéteszünk az olvasóink által a Magyar Nagydíjon készített és beküldött fotókból egy válogatást.

részletek

Mutasd meg a legjobb fotód a Magyar Nagydíjról!

Véget ért a 2018-as Magyar Nagydíj, ahonnan az F1-rajongók többsége hatalmas adag fényképpel távozott. Mutasd meg nekünk a legjobban sikerültet – a beküldők között nyeremény is gazdára talál.

részletek

Ilyen egy F1-es hétvége egy fotóriporter szemével

A Formula fotósának képeivel mutatjuk be, hogy miről is szól egy F1-es hétvége - közel sem csak a száguldó autókról és a pályán folyó csatározásrokról...

részletek

Raikkönen nagyon kiakadt egy fotósra

Kimi Raikkönen nem igazán találta a ritmust pénteken az Osztrák Nagydíj első szabadedzésein, de nem emiatt mérges, hanem a fotósok viselkedése miatt, amiből baleset is lehetett volna.

részletek

Szenzációs ötlet: F1-es fotók ősöreg géppel

Joshua Paul évek óta járja az F1-es hétvégéket egy ősrégi fényképezőgéppel - az I. világháború előtti kamera egészen sajátos hangulatot kölcsönöz a művész fotóinak.

részletek

Így készülnek a legjobb fotók a versenypályák mellett mobiltelefonnal

Magyarország egyik legnépszerűbb ifjú fotósa, Rizsavi Tamás adott pár tippet ahhoz, hogyan lehet profi fotókat készíteni telefonnal – a négy jó tanács az F1-rajongóknak is jól jöhet.

részletek