DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Megérkezett: bemutatta 2018-as autóját a Williams

Claire Williams szerint az egész csapat rengeteget dolgozott rajta és már alig várják, hogy a hónap végén a pályán is megcsodálhassák majd Stroll és Szirotkin irányításával.

Csütörtök este megvolt az első hivatalos F1-es autóbemutató 2018-ban: a Williams tette közszemlére idei fegyverét az FW41-est. „Örülök, hogy bemuthatom az új autónkat az új szezonra az új, izgalmas pilótafelállásunkkal. Hónapokon keresztül végzett óriási munkát a csapat az FW41-gyel és alig várom már, hogy Lance és Szergej a pályára is kivigye a hónap végén" - nyilatkozta Claire Williams csapatvezető-helyettes.

„Lance-nek voltak meggyőző teljesítményei tavaly és ami igazán figyelemre méltó volt az újonc szezonjában, az az, hogy épphogy kikapott Felipétől a bajnoki pontversenyben. A dobogós helyezése az egyetlen olyan volt, amit nem a top3 csapatból szerzett valaki és erre akarunk építeni idén" - tette hozzá Lance Stroll-lal kapcsolatban.

FW41_Front_On_JPEG



„Szintén örvendek, hogy Szergejt és Robertet a Williamsnél köszönthetem, akik rendkívüli sebességet és minőséget mutattak már és tudom, hogy ez csak erősíteni fogja a csapatot. Szergej lenyűgözte a csapat technikai részét és nagyszerű, hogy lehetőséget tudunk neki adni arra, hogy versenyülésbe üljön. Robert is szorosan együtt fog dolgozni a csapattal, kamatoztatja a tapasztalatát és segíti az autó fejlesztését a szezon közben.”

„Az egész csapatunk nagyon komoly energiát fektetett a fejlesztésbe és már alig várjuk, hogy a pályán lássuk. Szeretnék köszönetet mondani a partnereinknek és a szurkolóinknak a bizalomért és a támogatásért."

Paddy Lowe szerint radikális változásokon esett át az autó - ez ide kattintva olvasható!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: