DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

F1-es évkönyv kedvezménnyel: Száguldás és cirkusz 2017-2018

Már kapható a Formula.hu szakértői által összeállított F1-es évkönyv - benne nagydíjak, csapatok, pilóták, különleges tartalmak és kitekintés 2018-ra. A sorozat legújabb darabja most nagy kedvezménnyel és különleges ajándékokkal is megrendelhető.

A Mészáros Sándor és Bethlen Tamás által jegyzett Száguldás és cirkusz 2017-es kötete beszámol a mögöttünk hagyott szezon minden eseményéről és fordulatáról, és már előre is tekint a hasonlóan szoros küzdelmekkel kecsegtető 2018-as évre. Az Autósport és Formula Magazin, valamint a Formula.hu szerzőinek munkája ezúttal a Formula-1 valaha volt leggyorsabb szezonját örökíti meg 200 oldalon a csapatok, a versenyek és a háttéresemények részletes összefoglalójával, Romain Grosjean előszavával és Sean Bratches köszöntőjével.

száguldás



A kötet már kapható a könyvesboltokban és természetesen webshopunkban is, utóbbi esetben az 5990 forintos bolti ár helyett 4990 forintért kaphatja meg, ajándékként pedig december 31-ig negyedéves Autósport és Formula Magazin előfizetés is jár hozzá.

A szerzők másik évösszegző kiadványa, a hazai és nemzetközi versenysorozatokat felölelő Autósport évkönyv 2017 már megtalálható a boltokban. Hasonló kedvezménnyel ez is megrendelhető a webshopban, ide kattintva.

Akinek pedig mindkét könyv elnyerte tetszését, számára egy még különlegesebb ajánlatot tartogatunk: a webshopban a két könyv együttes megrendelése csak 7990 forintba kerül, ráadásul a negyedéves AFM-előfizetés mellett egy ajándék hűtőmágnes is jár hozzá a 2018-as versenynaptárral! Ez az akció ezen a linken érhető el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: