DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Ajándékötletek karácsonyra a Formula.hu-tól!

Közelednek az ünnepek, a Formula.hu csapata pedig több ajándéklehetőséget is kínál - évkönyvek, pólók, bögrék, falinaptár, minden autósport-rajongó megtalálhatja azt, amire szüksége van.

Nem tudod még, hogy mivel lepd meg autósport-rajongó családtagodat karácsonyra? Van pár ötletünk, mutatjuk!

Clip_2



1. A Száguldás és cirkusz 2017-es kötete beszámol a mögöttünk hagyott szezon minden eseményéről és fordulatáról, és már előre is tekint a hasonlóan szoros küzdelmekkel kecsegtető 2018-as évre. Az Autósport és Formula Magazin, valamint a Formula.hu szerzőinek munkája ezúttal a Formula-1 valaha volt leggyorsabb szezonját örökíti meg 200 oldalon a csapatok, a versenyek és a háttéresemények részletes összefoglalójával.

Részletek ide vagy a képre kattintva!

SzC_2017-2018

 

2. Az Autósport és Formula Magazin által gyártott A3-as méretű lapozható Formula-1-es falinaptár. Részletek ide vagy a képre kattintva!

2018naptart-latvanyterv

 

3. Az Autósport és Formula Magazin által gyártott egyedi Formula-1-es rajongói bögre fekete vagy fehér színben - részletek ide vagy a képre kattintva!

bogrek

 

4. A Száguldás és cirkusz sorozat évek óta összefoglalja a Formula-1-es szezon eseményeit, de hiányérzetük lehetett azoknak, akik nemcsak az autósport csúcsának tartott szériára, hanem a többi versenysorozatra is kíváncsiak. A nemzetközi bajnokságok és szupersztárjaik mellett helyet kap a kiadványban a színes magyar motorsportvilág összes fontos erőpróbája és a főszereplők sem hiányoznak az oldalakról. Az Autósport évkönyvből a korábbi sikerre való tekintettel a világ és hazánk legjobb pilótáit bemutató toplisták sem hiányoznak. Részletek itt vagy a képre kattintva!

AÉ_2017

 

5. A havonta megjelenő Autósport és Formula Magazinra is elő lehet fizetni egy évre vagy akár a már említett falinaptárral együtt is.

AFM elofizetes_plusz falinaptar

 

6. Az Autósport és Formula Magazin által gyártott egyedi Formula-1-es rejongói póló fekete vagy fehér színben. Részletek ide vagy a képre kattintva!

polok

7. Break lap: A Forma-1 nem véletlenül annyira népszerű a férfiak körében. Éppen annak a nemnek találták ki, amely, ha nem is a szebbik, de talán a nyugtalanabb. Mindez persze nem jelenti azt, hogy Dávid Sándor kötete ne nyújtana lebilincselő olvasmányélményt a női rajongóknak is. Kezdeteitől napjainkig tekinti át a száguldó cirkusz történetét a Break Lap című album. Megrendelhető ide vagy a képre kattintva!

break-lap-1

8. Új saját termékek a 2018-as versenynaptár jegyében: humoros feliratú pólókat, bögréket már eddig is rendelhettetek a Formula.hu webshopjából, most azonban a jövő évi Formula-1-es kalendárium volt a középpontban ezek gyártásakor - ráadásként pedig még hűtőmágnest is kínálunk hasonló tematikában! Részletek ide kattintva.

hutomagnesek

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: