DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 24. kedd
F1

Nem lesz ölelkezés Magnussen és Hülkenberg között

A nyári szünet slágertémája volt Kevin Magnussen káromkodása a Magyar Nagydíj végén, de csapatfőnöke szerint nem kell tovább ragozni az ott történteket.

Nem áll szándékunkban megismételni, hogy mit mondott Kevin Magnussen Nico Hülkenbergnek a Hungaroring interjúzónájában, legyen elég annyi, hogy olyat, amely elég volt arra, hogy a fél internet ezen rugózzon napokig-hetekig. Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke, egyben a dán felettese akkor pilótájának adott igazat, a spái paddockban azonban úgy gondolta, hogy nincs értelme tovább görgetni a témát.



„Remekül kezelték az ügyet” - idézte az olaszt a planetf1 nevű portál. „De egyszer csak idejét múlttá válik, és senki sem akar régi híreket hallani. Ehhez már semmit sem kell hozzáfűzni, és nem hiszem, hogy szükség van arra, hogy Nico és Kevin összeölelkezzenek. Nekünk megvolt a magunk véleménye, neki pedig az övé, szerintem nem kell tovább azon rágódni, hogy ’ezt mondta’, vagy ’azt mondta’. Tovább kell lépni. Sokat tanultunk arról, hogy mit lehet az egyes kanyarban, szerintem Kevin készen áll arra, hogy ismét versenyezzünk.”

„Mókás volt, de az ilyen dolgoknak is van lejárati idejük. Ha folyamatosan ugyanaz a dolog van terítéken, az már idejétmúlttá válik egyszer” - mondta Steiner, majd amikor arról kérdezték, hogy beszélt-e erről Magnussennel, így válaszolt: „Nem, mert nem volt rá szükség. Viccelődtünk egy kicsit a WhatsAppon, de ennyi, nem kell nagy feneket keríteni a dolognak. Elég szórakoztatónak találtam! Néha ki kell mondanod, amit gondolsz, mert én is azt csinálom! Nem hinném, hogy mindig vigyáznia kellene a szájára - néha én sem tudok lakatot tenni rá.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: