DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
F1

Palmer csalódott, de nem aggódik az ülése miatt

A Renault brit F1-es pilótájával kapcsolatban folyamatosak a találgatások, hogy vajon meddig húzza a csapatnál és a sportágban - ő viszont csak arra figyel, ami előtte áll.

Már jó ideje ott van a Formula-1-es közbeszédben, hogy Jolyon Palmer talán a szezon végét sem éri meg a Renault versenyzőjeként - a helyére vízionálták már Robert Kubicát és gyakorlatilag mindenki mást is, aki valamilyen okból szóba jöhet. A brit pilóta viszont nem tudja, hogy ezek a hírek honnan származnak.

"Fogalmam sincs arról, hogy pontosan honnan érkeznek ezek a sztorik folyamatosan, de a teljesítményemmel nem vagyok elégedett, ez egyértelmű" - nyilatkozta Palmer a crash.netnek. "Viszont dolgozom a csapattal azon, hogy javulni tudjak. A csapat mögöttem áll és nagyra értékelem a támogatásukat, de a cél az, hogy jobb munkát végezzek. Nyomom, mint egy őrült, mert csalódott vagyok."

palmer-renault-2017



"Ez egy csapatsport és a csapat támogat" - hangsúlyozta ki a brit. "Innentől rajtam áll, hogy mire megyek ezzel a támogatással és segítséggel, amit kapok. Biztos vagyok benne, hogy megoldom, csak most sok dolog nem úgy alakul, ahogy szeretném" - magyarázta, majd rátért a távozását firtató pletykákra.

"Nem tudom, hogy hogyan, vagy honnan jönnek a történetek, de nem aggódom ezek miatt. Csak arra koncentrálok, ami a következő hétvégén vár rám, arra, hogy fejlődjek és hogy az elért eredmények beszéljenek majd helyettem" - jelentette ki.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: