DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 23. csütörtök
F1

Délután jön az új Renault!

Kollégánk a helyszínen van, a franciák pedig online közvetítik az RS17 bemutatóját, minden adott tehát ahhoz, hogy semmiről ne maradjunk le, amikor leleplezik a legújabb enstone-i F1-es autót.

Magyar idő szerint 15:30 körül leplezik le a Renault 2017-es F1-es versenygépét, melytől azt várják, hogy a döcögősre sikeredett visszatérést követően immár sikerül célba venniük legalább a rendszeres pontszerzést és a dobogókat, s tovább haladni az úton, melynek végső célja a Fernando Alonsóval megszerzett világbajnoki címek megismétlése.

A bemutatót élőben közvetítik a csapat hivatalos Facebook-oldalán, mi pedig természetesen azonnal hozzuk a legfrissebb képeket, amint megjelentek, ráadásul a helyszínen tartózkodó kollégánknak köszönhetően exkluzív információkról is beszámolhatunk.

A Renault elmondása szerint egyébként még a tegnapi napot is végigdolgozták, amiről egy hangulatos videót is közzétettek – igaz, azt azért nem hisszük, hogy Jolyon Palmer valóban porszívózással töltötte volna az idejét…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: