DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 21. szombat
F1

Zengő, Panis, Manor, Bernie, Kvjat, Norris

Néhány név, mellyel tökéletesen össze lehet foglalni a Formula 17. podcast-adásának legfontosabb témáit: jó-e Panis a Zengőnek, miért veszett oda a Manor, lesz-e GP1, s pilótatemető-e a Red Bull Junior program?

Az Autósport és Formula Magazin már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

A hírek élére ezúttal nem egy F1-es téma, hanem a Zengő Motorsport bejelentése kívánkozott: miért szerződtetett egy túraautós tapasztalatokkal nem rendelkező franciát a magyar istálló? Ezután kicsit körüljártuk a Manor megszűnése körüli kérdéseket, s boncolgattuk kicsit, vajon tehet-e bármit az F1 azért, hogy ne jussanak más csapatok is erre a sorsra? Természetesen Bernie Ecclestone sem maradhatott ki az adásból, így ejtettünk pár szót a GP1-ről szóló múlt heti pletykákról.

wehrlein-manor-hungary-2016



Az adás második felében a fiatal versenyzőkről beszéltünk, megtárgyaltuk, hogy paradicsom vagy pilótatemető a Red Bull Junior programja, s röviden ismertettük a legfrissebb Autósport és Formula Magazinban megjelent "20 tehetség 20 év alatt" toplista élmezőnyét.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: