DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

„Ecclestone pótolhatatlan az F1 számára”

Ross Brawn a száguldó cirkusz új vezetőségének tagjaként tért vissza a sportágba. A brit üzletember szerint Ecclestone lemondása nagy érvágás lehet a Formula-1-nek.

Ross Brawn úgy gondolja, hogy a 86 éves vezetőnél aligha fog jobbat találni az F1. A brit szakember korábban már elmondta, mi lesz a feladata 2017-ben. A Mercedes egykori csapatfőnöke már alig várja a február végén, és március elején tartandó teszteket, amiket élőben fog követni.

A fentieknek megfelelően a brit üzletember így kezdte nyilatkozatát: „Természetesen megyek majd a tesztre, mert látni akarom, hogy fognak kinézni az idei évi autók.”

 ecclestone-brawn-2017



Brawn meg is indokoltam miért szeretne mindenképp ott lenni Barcelonában: „Radikális szabályváltozások előtt állunk, és amint lehetséges, fel kell ismernünk, milyen hatással lehetnek ezek a show-ra. Felkészült szeretnék lenni azzal kapcsolatban, hogy mi várhat ránk Melbourne-ben.”

A Formula-1 új vezetőségének tagja így beszélt Ecclestone-ról: „Abszolút pótolhatatlan. Ezért az egész F1-et újra kell szervezni. Nem tudok olyasvalakit elképzelni, aki úgy tudta irányítani ezt a sportot, ahogy ő tette. Nagyon hálás lehet neki a sportág. Remélem, hogy eljön néhány versenyre, és továbbra is támogat majd minket.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: