DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Nasr pontjai 2017-es ülést érnek számára?

Óriási futamot ment hazai futamán a brazil F1-es pilóta, ez pedig sokat érhet még a jövőben - az ilyen teljesítmények akár egy ülést is jelenthetnek 2017-re. Nasr ez volt a legjobb, amit csinálhatott.

Parádés teljesítményt nyújtott hazai futamán a brazil Felipe Nasr és megszerezte a Sauber régóta várt idei első pontjait, ezzel jelentős segítséget hozott csapatának - megelőzték a konstruktőri versenyben a Manort. A legfrissebb pletykák szerint azonban a már szerződtetett Marcus Ericsson mellett Pascal Wehrlein lehet nagy esélyes az istálló másik ülésére, Nasr sorsa pedig továbbra is bizonytalan.

nasr-2016-brazil



"Tudom, hogy ezek a pontok értékesek, számítanak a bajnokságban és a csapat 2017-es forrásaival kapcsolatban is, úgyhogy ez volt a legjobb, amit adhattam" - mondta erről a brazil pilóta. "Arra számítok, hogy ez természetesen segíteni fog, hiszen ha valamivel segíthet egy pilóta a csapatán, az az, ha pontokat szerez" - tette hozzá azzal kapcsolatban, hogy ez vajon hozzásegíti-e őt a 2017-es üléshez.

"Az érem mindkét oldalát láttuk, az első évemben sok dolgot tudtam elérni, a második viszont nehéz volt, az autó nem volt versenyképes. Az azonban szép, hogy pontokat tudtunk szerezni Brazíliában és biztos vagyok benne, hogy ez nagy lökést ad a csapatnak. Sokat jelent ez nekem és az istállónak is, a jövőről pedig remélhetőleg hamarosan megismerjük."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: