DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
F1

Sajtó: Megvan a Haas felállása!

Exkluzív sajtóértesülések szerint eldőlt, milyen felállással folytatja a Haas istálló 2017-ben, amely csapattal a jelenlegi pilóták mellett Nasrt, Leclercet, Magnussent és Vergne-t is szóba hozták.

A motorsport.com értesülései szerint minden készen áll ahhoz, hogy Kevin Magnussen két évre aláírjon a Haashoz, ahol Romain Grosjean csapattársa lesz 2017-ben – a Haas két év alatt két pilótát igazol le Enstone-ból. Ezzel az az Esteban Gutierrez távozik a csapattól, akinek talán máshol is lehet ülése, valószínűleg a Manornál és a Saubernél is szívesen látnák a komoly anyagi háttérrel rendelkező mexikóit.

 

magnussen_renault_cs

Jövőre már a Haas szerelésében feszíthet a dán


Részletek hamarosan!Az elmúlt napok bejelentései és a mostani hír alapján a nemrég még teljesen outsidernek tűnő Jolyon Palmer befutó lehet a Renault-nál, hiszen a korábbi jelöltek közül Bottas, Grosjean és Magnussen is elkelt, Esteban Ocon pedig jó eséllyel a Force Indiánál köt majd ki. Ha így lesz, Palmernek már csak Gaslyvel kell „megküzdenie” az ülését, hacsak nem dönt úgy a Renault, hogy Gutierrezt vagy Nasrt, s az ezzel együtt járó pénzt választja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: