DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

A Haas tárgyalt Magnussennel

Nem voltak alaptalanok azok a felvetések, melyek szerint Kevin Magnussen lehet a Haas egyik jövő évi pilótája: a legfiatalabb F1-es csapat főnöke elismerte, hogy tárgyaltak a dán versenyzővel.

Bár még most is megvan rá az esély, hogy jövőre már nem lesz a Formula-1-ben, Kevin Magnussen számára látszólag több esély is kínálkozik a folytatásra: nem elképzelhetetlen maradása a Renault-nál, de a különböző pletykák a Manorral, a Force Indiával és a Haasszal is szóba hozták a dán versenyzőt.

magnussen_renault_sisak_cs



Utóbbi csapat (a Manorhoz, a Williamshez és a Sauberhez hasonlóan) még egy pilótát sem jelentett be a következő szezonra, s mint Günther Steiner elárulta, Magnussennel is tárgyalásokat folytattak: „Beszéltünk Kevinnel, ahogy néhány más pilótával is. Már nem tíz jelöltünk van, csak két-három, de egyelőre még tárgyalunk. Esteban is köztük van” – mondta Steiner, aki szerint lassan minden a helyére kerül a pilótapiacon.

„Nem tagadom, hogy beszéltünk Kevinnel és másokkal is, hiszen ez a feladatom” – tette hozzá Steiner, aki nagyon jó véleménnyel van a dánról: „Nem titkoltuk tavaly sem, hogy Monzában tárgyaltunk vele, s azóta is kapcsolatban vagyunk. Ő egy olyan versenyző, akinek helye van a Formula-1-ben.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: