DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő
F1

Hogy szúrta el ennyire a kiállást Verstappen?

Megjelent szerkesztőségünk rádióműsorának legújabb része, amelyben beszélünk a Verstappen-mánia hátteréről, a Red Bull legújabb meglepő döntéséről, valamint kielemezzük Jenson Button egyik legutóbbi javaslatát is.

usa-nagydíj



Az Autósport és Formula Magazin pár hete már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

Ezúttal is bőven volt miről beszélgetnünk, hiszen az USA Nagydíj felvezetése, és maga a verseny is tartogatott érdekességeket. Minek tulajdonítható Kimi Raikkönen és Max Verstappen bokszutcai incidense? Miért választotta meg a hollandot a közönség a futam legjobbjának egy ilyen hiba ellenére is? Tényleg élvezetesebb lenne-e a Formula-1, ha a versenyek hosszát lerövidítenék? Miért hozott a várakozásokkal ellentétes döntést a Red Bullnál Helmut Marko? És milyen újabb őrületes hétvégére készül a Gymkhana királya, Ken Block? Ezeket a témákat vesézte ki szerkesztőségünk két oszlopos tagja, Gellérfi-Csizmadia Gergő és Bognár Viktor.

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: