DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Nyerj Ferrari-ajándékcsomagot egy válasszal!

A Formula.hu négy versenyen át tartó nyereményjátékában szerencsés játékosunk egyetlen helyes válasszal hátizsákból, sapkából és kulacsból álló ferraris csomagot nyerhet. Itt az utolsó lehetőség a nyerésre!

A Shell a világ egyik vezető és legnagyobb múltra visszatekintő energetikai vállalata, amely több mint 70 országban van jelen, köztük Magyarországon több mint 90 éve. Az autóversenyzés királykategóriájában, a Formula-1-ben a kezdetek, az 1950-es első szezon óta képviseli magát a vállalat, a Shell üzemanyaga pedig már akkor is a Ferrari autóit hajtották, ahogy teszik a mai napig.

Shell ajándékok



A Formula.hu nyereményjátéka a 2016-os szezon első négy versenyén át tart: játékosainknak minden nagydíj után egy kérdésre kell választ adnia a Shell Formula-1-es szerepvállalása és története kapcsán.

A helyes választ beküldők között egy értékes, háromdarabos Ferrari-ajándékcsomagot sorsolunk ki, melybe egy hátizsák, egy baseballsapka, valamint egy kulacs tartozik. Minden fordulót követően kihirdetünk egy győztest, azaz összesen négy nyereménycsomag talál gazdára az év első négy versenyhétvégéje utáni héten.

Játékunk az év első négy versenye utáni hétfőn 8 órakor kezdődik, és 24 órán át tart. A harmadik forduló határideje május 3., 8 óra.

A játék negyedik, utolsó kérdése:

A Shell partnereként hány egyéni világbajnoki címet nyert a Ferrari a Forma-1-ben?

a.) 10

b.) 11

c.) 12

 

A nyereményjátékban való részvételhez nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi feliratkozó mezőket, a helyes válasz mezőbe a fenti kérdésre adott lehetőségek betűjelét várjuk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: