Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 23. kedd
F1

Nem biztos, hogy ugyanaz a Ferrari és a Haas gondja

Rövidre sikerült a Haas istálló első napja a második barcelonai F1-es teszten, de Gunther Steiner szerint nem tudják, hogy ugyanaz-e a gondjuk, mint a Ferrarinak.

A Ferrari és a Haas is küzdött/küzd kisebb-nagyobb megbízhatósági problémákkal a barcelonai teszten, egyes pletykák szerint pedig a kiscsapat problémái ugyanazok, mint az olasz istállóé - a motorral van gond. Gutierrez hiába kezdte jól a keddi napot, csak 23 kört tudott megtenni üzemanyag-problémák miatt, de Gunther Steiner, a Haas vezére szerint csak a Ferrari tudja, hogy mi a valós helyzet.

Haas_1

"Nem igazán tudom, hogy nekik mi a problémájuk, nem mondják el nekem. Az ő gondjukat csak ők ismerik, én nem, úgyhogy erre nem tudok mit mondani" - reagált a felvetésre Steiner. "Boldogabb lennék, ha több kört tehettünk volna meg, de őszintén szólva renzzük a problémákat. A múlt hetünk jól sikerült, de nem lehet mindig minden tökéletes. Remélem, hogy tudunk haladni a fennmaradó napokban, egyébként hamar felütheti a fejét a frusztráció" - nyilatkozta.

A csapat heti programja mindenesetre borulhat a gondok miatt, ami akár a pilótafelállást is érintheti. "Ezt még meg kell beszélnünk, meglátjuk, hogyan alakul" - nyilatkozta Esteban Gutierrez. "Nem akarom megszakítani a programot, mert az feszültséget szülhet, de ez egy olyan dolog, amit meg kell beszélnünk és kitalálni, hogy mi a legjobb megoldás. Reméljük, hogy három napba tudjuk sűríteni azt, amit négybe szerettünk volna."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?