DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
F1

Bejelentették, hol folytatja Sergio Perez

A kirakós egy újabb darabja került a helyére az F1 jövő évi pilótafelállását illetően: az előzetes várakozásokkal ellentétben Mexikó helyett már most kiderült, hol folytatja karrierjét Sergio Perez.

Bár még néhány órával korábban is arról lehetett olvasni, hogy csak hazai versenyén, Mexikóban jelentik be maradását, a Force India végül magyar idő szerint szerdán éjszaka megerősítette, hogy Sergio Perez 2016-ban is náluk versenyez majd, azaz változatlan felállásban folytatják jövőre is.

„Örömmel erősítem meg, hogy a Force Indiánál maradok, így már csak a lényeges dolgokra kell koncentrálnom: az autó vezetésére és a pontszerzésre” – nyilatkozta a versenyző. „Mióta megérkeztem ide, fejlődni tudtam versenyzőként, úgy érzem, hogy a legjobbat hoztam ki magamból. Mindig azt mondtam, hogy szeretnék egy csapat állandó versenyzője lenni, s ez a megfelelő pillanat arra, hogy továbbra is elkötelezett vagyok a Force India iránt.”

perez_forceindia_cs



 

„Érzem a potenciált a csapatban, remek energiákat kapok innen, s önbizalmat a következő évre. Úgy gondolom, hogy együtt továbbra is erősek lehetünk, s mindent meg fogok tenni, hogy előrevigyem az istállót. Továbbá szeretnék köszönetet mondani a Telmexnek és a Telcelnek az állandó támogatásukért, ami fontos szerepet játszott az elmúlt tíz év során megtett utamon.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: