DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap
F1

A Renault már most megmentette a Lotust

Az enstone-i F1-es csapat hétfőn a bíróságon járt, s helyszíni tudósítók szerint csak a Renault közbelépése mentette meg őket attól, hogy csődeljárás alá kerüljenek. Közeleg a bejelentés?

A Lotus képviselőinek a tegnapi napon Londonban kellett bíróság elé állnia az istálló adótartozásai miatt, a beszámolók szerint az adóhatóság azt szerette volna elérni, hogy helyezzék csődeljárás alá az istállót. Az enstone-iak egyelőre viszont megúszták a dolgot...

Ezt a Telegraph tudósítója, Daniel Johnson szerint elsősorban leendő partnereiknek, a Renault-nak köszönhetik: a franciák képviselői ugyanis megjelentek a bírósági meghallgatáson, és gondoskodtak arról, hogy az ügyet szeptember 18-ig, azaz jövő péntekig elnapolják. Ez a nap egyébként épp a Szingapúri Nagydíj péntekje, azaz ha addig nem történik bejelentés, Belgiumhoz és Monzához hasonlóan ismét zaklatott hétvégéje lehet az enstone-i csapatnak?

Vagy talán meg is lesz a bejelentés addigra? Nem tudhatjuk, a francia Auto Hebdo mai számának címlapján mindenesetre a következő szöveg szerepel: Renault, a Nagy Visszatérés – Carlos Ghosn a bejelentésre készül. Talán ők már tudnak valamit?



pf_hebdo_cimlap

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: