DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Ralf Schumacher elvált feleségétől

Pont került a német bulvársajtót jó ideje foglalkoztató ügy végére. Az F1-futamgyőztes Ralf Schumacher 13 év után elvált nejétől, Corától, akivel már hosszú ideje külön éltek.

Már tavaly beszámoltunk róla, hogy Michael Schumacher öccse és felesége válni készülnek, Corával – leánykori nevén Brinkmann –, már csak ügyvédeken keresztül kommunikáltak. Novemberben a helyzet állítólag annyira elmérgesedett, hogy a pár összeverekedett, és rendőrök jelentek meg közös otthonukban.



A 13 éven keresztül tartó házasság lezárása nem véletlenül húzódott ilyen sokáig: Ralf és Cora az egykori Williams- és Toyota-versenyző 100 millió eurós vagyonáért, a németországi, franciaországi és svájci ingatlanokért, és nem utolsósorban 13 éves közös fiukért, Davidért harcolt egymással.

A svájci Blick arról értesült, hogy a bíróság végre kimondta a válást egy négyórás, zárt ajtók mögötti bírósági tárgyalás végén. A Bunte lap eközben arról számolt be, hogy Ralfnak 6 millió eurót kellett Cora számára fizetnie – ha ez igaz, egészen olcsón megúszta.

Schumacher ügyvédje nem árult el részleteket, azt leszámítva, hogy megerősítette: „Elváltak.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: