DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Ralf Schumacher raikköneni stílusban reagál felesége távozására

A német Bild meglepő alapossággal számolt be Ralf Schumacher és felesége, Cora körüli legutóbbi felfordulásról, aminek eredményeként a hölgy kipakolta holmiját a közös házukból.

cora-ralf-schumacher-ge_8049696-original-lightbox



Bele sem merünk gondolni, hogyan működik ez a bulvárlapoknál, de az ifjabbik Schumacher magánéletével kapcsolatban mindig naprakész Bild szinte percpontossággal ismertette a múlt szombati történéseket, amikor is Cora Schumacher Jeepje egy másik autó kíséretében megállt a közös kölni házuk előtt. A hölgy - akinek a lap a ruházatát és a vele tartó kutyájának a fajtáját is leírta, amitől viszont mi megkímélnénk olvasóinkat - besétált a házba, ahol Ralf éppen nem volt otthon, és segítőivel együtt elvitte onnan személyes holmijait, hogy aztán éjfélkor már a szomszéd városban lévő új otthonába pakolja ki azokat.

Amikor hétfőn a Bild megérdeklődte Ralf Schumachertől, hogy mit szól a fejleményekhez, a hatszoros F1-es futamgyőztes már-már raikköneni nemtörődömséggel rázta le magáról a fájdalmas szakítás tényét: „Az ő dolga, hogy mit csinál. Én szombaton nem is voltam otthon.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: