DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

Az év legnépszerűbb Parc Fermé-posztjai

Megújult honlapunk egyik legfontosabb újítása volt a Parc Fermé-rovat létrehozása, melyben érdekes képeket, videókat, apróbb információkat osztunk meg. Ezek voltak 2014 legnépszerűbb posztjai.

1. Végül a spanyol király árulta el, hogy Alonso a McLarenhez megy

A trónjáról idén lemondó János Károly spanyol király elmondása szerint Fernando Alonso elárulta neki, hogy a McLarenhez igazol. Amikor ezt az imént felhozták Alonsónak, a spanyol így felelt: "Nem ellenkezhetek azzal, amit a király mond. A király a király. Mindig igaza van."

pf_alonso

 

2. Pontosan milyen autót is törtek össze ma délután az Alagútban?



Ez a szerkezet elsőre egy együléses versenygépre hasonlít, és majdnem az is, csak utcán is lehet használni. A neve BAC Mono, és egy brit luxus sportautókat gyártó cég építi. A Monóban egy 2,3 literes, 285 lóerős motor dolgozik, és 2,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra. Bővebben itt láthatjátok, mit tud...

 

3. Így bukott hatalmasat Webber Brazíliában

pf_webbercrash

 

4. Szenzációs videó az Abu Dhabi Nagydíj sajtótájékoztatójáról: a világbajnokok nem bírtak magukkal a világ talán legunalmasabb újságíróját hallgatva...

Elképesztően hosszú ideig, több mint egy percen át tette fel kérdését egy újságíró az Abu Dhabi Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján, a versenyzők pedig nem bírtak magukkal, és röhögésbe fulladt a dolog. Végül Vettel koronázta meg a jelenetet a hetven másodperces „villámkérdést” követően: „Meg tudná ismételni a kérdést?” 


 

5. 1993-as szépség meztelenül 

 

6. Így történt a makaói tömegbaleset

 

7. Kevin Magnussen lenyomta a CTRL+S-t, és bemutatott egy hatalmas mentést 

Mindez még a harmadik szabadedzésen történt:

 

8. Brad Keselowski + egy pofon = Sebastian Vettel

Való igaz, hogy Sebastian Vettel vasárnap Texas államban tartózkodott, ám legjobb tudomásunk szerint nem a NASCAR versenyén, hanem az austini F1-es futamon vett részt. Így hát azt kell megállapítanunk, hogy amikor Brad Keselowski pofont kap, akkor pont úgy néz ki, mint a Red Bull pilótája. Nem Photoshop. Tényleg nem.  

B1h7Jk8CAAEr0Vc

 

9. Amit csak Schumacher tehetett meg 

B6Eyo9CCUAEjT9n

 

10. Nyugodt hétvégénk lehet! - üzeni a McLaren

Bejelentették ugyanis, hogy ezen a héten már biztosan nem hoznak döntést a Button-Magnussen ügyben. A szombatot és vasárnapot tehát - a két pilótán kívül - senkinek nem kell végigizgulnia, aztán hétfőn kezdődhet ismét a várakozás és a McLaren weboldalának öt másodpercenkénti frissítgetése.

Button Magnussen

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: