DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 15. szerda
F1

A Forma-1 krónikája: a sportág történetének legrészletesebb összefoglalója

Frissített tartalommal ismét megvásárolható A Forma-1 krónikája című könyv. A sport történetének összefoglaló kötete kiegészült a 2009 és 2013 közötti eseményekkel, frissített statisztikákkal és Michael Schumacher életrajzával.

A Forma-1 krónikája sokak számára ismert kiadvány, amely részletesen bemutatja és feldolgozza az autóversenyzés csúcskategóriájának történetét az 1950-es kezdéstől napjainkig. A több mint 500 oldalas könyv először a 2008-as szezont követően került az üzletekbe az addigi 59 év leírásával.

Ám ahogy telt az idő, az F1-ben új győztesek, új sztorik születtek, amelyek által még tovább színesedett a sport eddig is élénk történelme, ezért a kiadó a tavalyi szezon végén úgy döntött, kiegészíti a könyvet, külön füzetben mellékelve hozzá a 2009 és 2013 közötti eseményeket.

Borito



A füzet az említett öt szezon összefoglalója és eredményei mellett frissített statisztikai adatbázist is tartalmaz, valamint hosszan áttekinti a sport máig legsikeresebb pilótájának, a hétszeres világbajnok Michael Schumachernek a pályafutását, aki szenzációs bemutatkozását, dominanciáját és megdöbbentő visszatérését követően 2013 végén síbaleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett.

A sport 64 évét bemutató A Forma-1 krónikája a csatolt melléklettel együtt 4490 forintos áron megvásárolható az Autósport és Formula Magazin webshopjában. A kiadó azokra is gondolt, akik korábbról már rendelkeznek a könyvvel, és csak a kiegészítő füzetre lenne szükségük - a melléklet ugyanis önmagában is megrendelhető 990 forintért.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: