DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 29. szerda

F1 hírek

McLarenhez hasonló fejlesztést remél Leclerc

A monacói versenyző bízik benne, hogy ők is nagyot léphetnek előre az Imolában érkező csomaggal, amely szerinte meghatározza a Ferrari F1-es idényét.

részletek

Miért nem Norris elé állt be a safety car?

Nem a versenyt vezető mclarenes, hanem Verstappen elé érkezett meg a bokszból a biztonsági autó az F1-es Miami Nagydíjon – az FIA elmagyarázta, mi történt.

részletek

A héten kipróbálja új fejlesztését a Ferrari

Fioranóban, saját tesztpályáján ülhet be az átalakított F1-es Ferrariba Charles Leclerc és Carlos Sainz is.

részletek

Mi az új McLaren-fejlesztés lényege?

Andrea Stella szerint úgy találtak teljesítményt, hogy közben hatékonyabbá vált az F1-es autójuk, de még nem oldottak meg mindent: várhatóak újabb frissítések.

részletek

Az USA vizsgálatot indít az Andrettii miatt

Az USA képviselőházának jogi bizottsága válaszokat követel az F1 vezetőségéről az Andretti elutasítása kapcsán.

részletek

Jön Európa: így folytatódik az F1-es szezon

Túl vagyunk a 2024-es F1-es szezon első negyedén, most jön az európai időszak: Imola nyitja ezt a periódust, aztán felpörögnek az események.

részletek

„Van egy elérhető toppilóta: Sainz” – Sauber

Egyértelmű utalást tett arra Alessandro Alunni Bravi, hogy a spanyol a fő kiszemeltjük az Audi-éra kezdetére – de persze vannak más opciók is, beleértve a mostani párosukat.

részletek

„Lewis gyorsabb volt Pereznél” – Wolff

A hétszeres világbajnok közepes gumikon teljesített utolsó etapja optimizmussal tölti el a Mercedes csapatfőnökét az F1-es Miami Nagydíjat követően.

részletek

„Elég volt, térjünk vissza, ahova tartozunk!”

A hétszeres F1-es világbajnok eleinte élvezte is a felzárkózás jelentette kihívást, de most már újra győzni akar. A Mercedestől való távozásáról is beszélt.

részletek

Norris a csúcson, Antonelli az F1-ben?

Külön engedélyt kértek Antonelli idő előtti debütálására, nincs többé Lando „Nowins”, furcsa ötlettel jöhetnek új csapatok, még furcsább nyilatkozatok Miamiben.

részletek

„Sehol nem voltam Lewishoz képest” – Russell

A korábbi futamokon erős volt a versenytempója, az F1-es Miami Nagydíj után viszont nem tudja a Mercedes britje, mi hiányzott.

részletek

Sainz: Ha egy kört várunk, megnyertük volna

Frusztrált Carlos Sainz az F1-es Miami Nagydíj után: a spanyol úgy érzi, pont rosszul jött ki számára a biztonsági autós fázis.

részletek