DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 19. péntek

Egyéb hírek

Skoda ENYAQ COUPÉ iV

Sikeres piaci bevezetését követően elegáns kupéval bővíti ENYAQ iV modellsorozatát a Skoda, emellett egy sportos RS-változat is megjelenik a kínálatban.

részletek

Már melegítenek a szezonra az F1-esek

Eljött a február, vele együtt hamarosan megkezdődik az autóbemutatók sora, ez pedig csak egyet jelenthet: mindjárt itt az első, szezon előtti teszt is. Már a versenyzők is igyekeznek formába lendülni.

részletek

Elrajtol a III. FuturEsportS League

Kedden elrajtol a FuturEsportS történetének egyik legrangosabb ligája, a III. FuturEsportS League! Minden eventre egy különleges vendéget is meghívnak, aki pontot nem kap.

részletek

Mustang GT3 versenyautót fejleszt a Ford

A Ford Mustanggal, a póniautó-kategóriát megteremtő ikonikus sportkocsival tér vissza a Ford a globális autóversenyzés világába; a 2024-ben pályára lépő új GT3-ast a Ford Performance készíti fel...

részletek

Minden esetben javítható a kormánymű?

Sajnos több mint 10 éves tapasztalat után is csak néhány típus esetében lehet meghatározni, hogy javítható-e a kormánymű vagy egyből csere után nézzünk, amikor a kormánymű még az autóban van.

részletek

Robotkarok, holdjáró és merész álmok

A Toyota a Japán Űrügynökséggel közösen egy olyan járművön dolgozik, amely alkalmas a Hold felfedezésére, elősegítve a holdi élet megteremtését 2040-re, valamint emberek eljuttatását a Marsra.

részletek

Újraalkották a 2021-es szezon baleseteit

A Nekrews51 YouTube-csatorna készítője rendre feldolgozza az F1-es játékban az adott nagydíjak történéseit, most pedig a tavalyi évad incidenseiről alkotott egy gigamontázst – de mennyire lettek valósághűek?

részletek

Schumacher: Seb inkább barát

Köztudottan remek kapcsolatot ápol egymással a két német F1-es pilóta, de a haasos azt is elárulta, hogy Hamilton is ellátta már tanácsokkal. Szürreálisnak érzi, hogy apja riválisai ellen versenyez.

részletek

Baleset miatt volt kérdéses Albon sorsa

Alexander Albon elmesélt egy érdekes történetet pár évvel ezelőttről, amikor egy George Russell-lel közös kerékpártúra során balesetet szenvedett és emiatt kis híján ki is siklott a karrierje.

részletek

Ilyen a tükrözött Spielberg és Monaco

Ahol a valóságban jobbra fordul a pálya, ott bal kanyar van, és fordítva – ezt a szokatlan és néhol zavarba ejtő felállást próbálta ki az alábbi videós az osztrák és a monacói helyszínen a játékban.

részletek

„Kimi lebarnult, talán hajat is növeszt”

Minden jel arra utal, hogy a visszavonult Jégember és az F1-ből a Formula-E-be átigazoló olasz között azok után is megmaradt a jó viszony, hogy már nem csapattársak az Alfa Romeónál.

részletek

Hamilton egy startup cégbe fektette a pénzét

Bár továbbra sem nyilatkozott és a közösségi médiában sem posztol, a hétszeres világbajnok így sem tűnt el teljesen. A legújabb hírek szerint jelentős összeget fektetett be egy londoni vállalkozásba.

részletek