DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Egyéb hírek

Hódító útjára indulhat a Toyota C+pod

A Toyota kiterjeszti a C+pod ultrakompakt, akkumulátoros elektromos jármű értékesítését a vállalati és kormányzati, valamint a magán ügyfelek számára is Japánban.

részletek

Már rendelhető a vadonatúj Toyota Aygo X

A Toyota a kisautószegmensben egyedülálló vadonatúj kompakt városi crossovere, a sikermodell Aygo örökségét egyszerre tovább vivő és új szintre emelő Aygo X már Magyarországon is megrendelhető.

részletek

Verstappen futamon indul a Red Bull ellen

A virtuális Le Mans-i 24 óráson áll rajthoz a regnáló F1-es világbajnok, de nem a Liam Lawsont is indító Red Bull színeiben - Montoya, Palou, Rosenqvist, Deletraz, vagy Drugovich is ott lesz.

részletek

HONOR-kutatás: Mi csal mosolyt az arcunkra?

A világ egyik vezető okoseszközgyártója, a HONOR nemzetközi kutatása megmutatja, mi csalt mosolyt az emberek arcára a tavalyi évben, és mi az, amire leginkább vágynak 2022-ben.

részletek

GR SPORT néven érkezik a Hilux csúcsváltozata

Magyarország kedvenc pickupja a motorsport ihlette csúcsváltozatot kapott: már idén nyáron megérkezik a Toyota Hilux GR SPORT.

részletek

Színváltó karosszériát mutat be a BMW

Az elektroforetikus technológiának köszönhetően a BMW iX Flow képes megváltoztatni karosszériafelülete színét és árnyalatát.

részletek

Ezek a magyarok kedvenc új autói

Jelentős átrendeződések zajlanak a zsugorodó és dráguló hazai újautó-piacon. A legfrissebb eladási toplisták szerint a 2021-es esztendő látványos változásokat hozott...

részletek

Hamilton eladta Pagani Zondáját

Egy korábbi interjú szerint a világbajnok kedvenc autója volt a lila 760LH, amellyel néhány éve Monacóban szenvedett balesetet. Hamilton jócskán profitált a Pagani eladásából: 10 millió eurós vételáron talált új gazdára.

részletek

Elfér-e az F1-es Ferrari Makaó utcáin?

Gyors szakaszokkal és roppant szűk kanyarokkal tűzdelt az ikonikus távol-keleti városi pálya, de ha a játék szimulációjának hinni lehet, csak a Melco-hajtű okozna némi gondot egy F1-es gépnek.

részletek

Bombatámadás történt a Dakar előtt?

Terrorizmussal kapcsolatban indított vizsgálatot a francia ügyészség egy, a jelenleg is zajló Dakar Rali előtt történt robbanás miatt. Szerencsére senki nem halt meg, de egy francia versenyző súlyosan megsérült.

részletek

Az új BMW iX M60

Megérkezett az első BMW M modell, amelyet a kezdetektől fogva a tisztán elektromos meghajtás szempontjai szerint fejlesztettek a mérnökök.

részletek

Norris végre megmutatta barátnőjét

Hosszú ideje ment a találgatás a rajongók részéről, hogy van-e párja a McLaren F1-es pilótájának, aki most egy Instagram-posztban tette hivatalossá, hogy egy portugál divatmodellel jár.

részletek