DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Kiss Norbert idén a nürburgringi győzelmi serlegét árverezi el állatvédelmi célokra

Nem felejtette el tavaly decemberi ígéretét az ötszörös kamionos Európa-bajnok magyar versenyző, az idei németországi sikere után be is tartotta azt.

- Misanói győzelmi serlegem után, jövőre – ha sikerül nyernem – nürburgringi trófeámat ajánlom majd fel jótékony állatvédelmi célra – ígérte Kiss Norbert tavaly decemberben, Sarudon, a Sulyom Tájétteremben rendezett mikulásnapi jótékonysági ebéden, ahol Képe Tibor autókereskedő, a Hyundai márkát forgalmazó, valamint Heves Vármegye egyetlen Peugeot, Citroen, Fiat szakszervízeként működő, hatvani Prémium Autóház tulajdonosa vásárolta meg az állat és természetvédő bajnokdíszes győzelmi serlegét. 

H1



Kiss Norbi nem felejtett – ráadásul nemrégiben győzött is a “zöld pokolban”. Így idén ugyanott, ugyanakkor, Sarudon, a Sulyom Tájétteremben télapókor, egy vegán jótékonysági ebéd után derül majd ki: idén hová kerül a bajnok különleges győzelmi serlege.

Amely több okból is különleges értéket képvisel. Nem csak azért, mert Kiss Norberten kívül eddig csak Michelisz Norbertnek sikerült győznie a Zöld Pokolban még a WTCR-ben, de azért is, mert az autósport-relikviák szakértőnek szakvéleménye szerint a Nürburgring és Le Mans győzelmi serlegeinek a legnagyobb az eszmei értéke. Kiss Norbi képen látható győzelmi serlegére ajánlatot tenni a macskaarvahaz@gmail.com mail címen lehet.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: