DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Tandemugrás, a különleges ajándékötlet

Az ajándékozás öröme és izgalma minden korban fontos része volt az emberi kultúrának. Így van ez napjainkban is, hiszen az ajándékkal kifejezhetjük szeretetünket vagy tiszteletünket egy másik személy iránt.

Az olyan tökéletes ajándék kiválasztása, aminek az ajándékozott is örül, nem könnyű feladat.

 

Letölthető tandemugrás kupon 

Ha olyan ötletet keresel, ami valóban különleges, ne tárgyakban gondolkozz, hanem élményekben! A Tandemugrás - Millennium Tandem Team oldalán található tandemugrás kupon letöltésével élményt adhatsz ajándékba, ami semmi máshoz nem fogható. 

Aki tandemugrást kap ajándékba, hihetetlen élménnyel, sok vidám perccel lesz gazdagabb, ugyanis ez a program mindig nagyon jó hangulatban telik. Még akkor is, ha a megajándékozott személy kicsit izgul az ugrás előtt. A Dunaújvárosi Reptérre érve találkozik a Tandemugrás - Millennium Tandem Team szakértő csapatával, és az izgalma garantáltan szertefoszlik. 

 

A tandemugrás nőknek is jó ajándék

A tandemugrás nemcsak a férfiak sportja, hiszen nők számára is biztonságos és kivitelezhető. A tandemugrás során egy gyakorlott tandemugró pilótához csatolva történik az ugrás, aki irányítja a folyamatot, és biztosítja a kényelmes földet érést. Az ejtőernyős bázison az ugrás előtt egy rövid felkészítésen kell részt venni, ahol minden szükséges instrukciót elmondanak. Ezt követően felhelyezik az ugrófelszerelést, és a repülő felviszi az ugrókat a kellő magasságba. Ez 3500-4000 méter körül van, ahonnan megtörténik az ugrás.

tandemugras.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.jpg



A szabadesés 45-55 másodpercig tart, de olyan eufórikus élmény, amit nagyon kevesen élnek át az életük során. Ez az extrém sport a nők számára is izgalmas és ugyanakkor teljesen biztonságos. Az ejtőernyő kinyitása után lelassul a földet érés folyamata, és az ernyő kellemes ringatásában lehet gyönyörködni a táj gyönyörű látványában. 

 

Tandemugrás, mint önfejlesztést támogató élmény

Az életünk során nőként sok elvárásnak kell megfelelni. A munka, az anyává válással járó feladatok, a háztartás vezetése egy idő után mindennapi rutinná válik, amiben már kevés kihívás található. Egy családanya szívesen foglalkozik a gyerekeivel, és természetes a számára, hogy minden tevékenységét a család érdekéhez igazítja, azonban időnként szüksége lehet olyan kihívásokra, amelyekkel új képességekre tehet szert.

Felfedezheti saját képességeit, átélheti a szabadság érzését, vagy éppen megünnepelheti valamilyen sikerét. A tandemugrás tehát a nők számára is kiváló ajándék lehet életkortól függetlenül, hiszen merőben eltér minden hétköznapi tevékenységtől. 

Ez az ajándék azt fejezi ki az ajándékozott számára, hogy az ajándékozó hisz benne, és támogatja őt mindenben, szeretne segíteni abban, hogy megélje az álmait, a vágyait. Arra is van lehetőség, hogy az ugrásról videófelvétel készüljön, amit a megajándékozott személy később is szívesen fog megtekinteni.

A tandemugrás tehát izgalmas és emlékezetes élmény lehet nemcsak férfiak, hanem nők számára is, úgyhogy bátran meglepheted vele női ismerőseidet.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: