DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

A címkenyomtató az Ön vállalkozásában is hasznos eszköz lehet

Napjainkban a vállalkozások jelentős hányadánál előbb vagy utóbb nélkülözhetetlen eszközzé válik a címkenyomtató. Gyorsabbá, hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi a címkenyomtatási feladatok elvégzését.

A címkenyomtató használata mindenképpen ajánlott, ha megemelkedik a címkézési volumen

A DunaShop-nál is kapható címkenyomtató (vonalkódnyomtató vagy etikettnyomtató) a tekercses kiszerelésű öntapadós etikett címke megnyomtatására alkalmazható. Minden olyan esetben érdemes áttérni a használatára, amikor a nyomtatási volumen megemelkedik vagy a címkenyomtatás napi rendszerességűvé válik.

Többféle változata létezik, pontosan azért, hogy minden felmerülő igény maradéktalanul kielégíthető legyen. A napi pár ezer etikett címke nyomtatását megoldó printertől, a középkategóriába tartozó termékeken át, egészen a folyamatos üzemelésre is képes ipari eszközökig minden megtalálható. 

 

Az asztali kategóriájú címkenyomtató jellemzői

Az asztali címkenyomtató olyan kisebb teljesítményű tekercses nyomtató, amely napi átlagban 1000-3000 darab címke nyomtatására alkalmas. Tökéletesen teszi a dolgát az irodákban, a kiskereskedelmi egységekben és a kisebb volumenű gyártásban. Műanyagból készült mechanikája ellenére is terhelhető, néha-néha akár nagyobb volumenű etikettnyomtatással is - 15-30.000 címke alkalmanként - de ez ne váljon mindennapossá! 

dunasp.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1



A közepes kategóriájú címkenyomtató jellemzői

A közepes teljesítményű tekercses címkenyomtató beszerzésére akkor érdemes gondolni, ha a napi nyomtatási mennyiség a 3000 címkét is eléri. Ezen eszköz tökéletesen megfelel akár logisztikai, akár kereskedelmi, akár gyártói felhasználásra is. Előnye, hogy nagyobb kiszerelésű kellékanyag kell a működtetésükhöz, így ritkábban kell a kellékanyag utántöltéséről gondoskodni.

 

Az ipari teljesítményű címkenyomtató jellemzői

Az ipari címkenyomtató professzionális megoldást kínál, hiszen ezen eszközt folyamatos üzemre tervezték, képes akár egész nap a hét minden napján termelni. Felépítése és mechanikája fém, így a külső hatásokkal szemben nagyobb védelmet nyújt. 

 

Új megoldás a tintasugaras színes etikett címkenyomtató

A tintasugaras színes etikett címkenyomtató egyre népszerűbb a vállalkozások körében, ami nem véletlen. Amellett, hogy költséghatékony megoldást biztosít, még nagyon jó minőségű színes öntapadós címkét lehet vele előállítani. 

Az alkalmazásával az egy címkére eső költségek tekintetében verhetetlen akár már a kis darabszámú etikettnyomtatás esetében is! Előnye, hogy a kis és közepes darabszámú, prémiumminőségű, színes öntapadó címkéket lényegesen kedvezőbb költségekkel lehet előállítani. 

 

A mobil címkenyomtató

Ez egy olyan kis méretű eszköz, amelyet egyszerűen az övre csatolva hordozhat, konkrétan olyan nyomtatási feladatokra tervezték, ahol elengedhetetlen a mobilitás. 

A címkenyomtató olyan eszköz, aminek az Ön vállalkozásában is megvan a helye. Éljen az előnyeivel, tegye még hatékonyabbá a munkát!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: