DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Miért fontos a turizmus-vendéglátás világában az egységes megjelenés?

A turizmus-vendéglátás ágazata számára a nyár kiemelt szezonnak számít, ugyanis ilyenkor a legmagasabb a vendégforgalom.

Az alkalmazottaknak nemcsak nyáron, hanem egész évben kifogástalan megjelenéssel kell rendelkezniük. Így a turisztikai, vendéglátóipari vállalkozások életében az évszaknak megfelelő céges ruha kiemelten fontos szerepet tölt be.

Céges ruha az alkalmazottak azonosításához

A turizmus és vendéglátás területén az alkalmazottaknak a vendégek szolgálatára kell állniuk, hiszen az a feladatuk, hogy - a munkakörüknek megfelelő szolgáltatás erejéig - a vendég igényeit teljesítsék. Az igényes céges ruha lehetővé teszi, hogy a vendégek az alkalmazottakat azonosítani tudják akkor is, ha egy forgalmas vendéglőben vagy szállodában van segítségre vagy ügyintézésre szükségük.

A Cegesruha.hu gépi hímzett öltözetei igényes megjelenést adnak az alkalmazottaidnak. A ruhák gallérjára szépen kivitelezett céglogót, a ruha elejére az alkalmazott keresztnevét lehet például hímezni, hozzájárulva ezzel az ügyfélélmény növeléséhez.

Professzionális megjelenés

A vendéglátás tipikusan az a terület, ahol az első benyomás nagyon fontos, hiszen növeli a vendégek bizalmát. Az esztétikus megjelenéssel az alkalmazottaid mintegy hitelesíthetik a szolgáltatásotok minőségét. Ennek az ellenkezője is igaz, hiszen ki szeretne egy olyan vendéglőben vacsorázni, ahol a pincérek szedett-vetett ruhában szolgálnak fel?

https-cegesruha.hu - 2023 július - Cikk2



A céges ruha a higiéniát is mutatja, ami a turizmus-vendéglátás területén kiemelt jelentőségű tényező. Ezért célszerű több váltás céges ruhát biztosítani a dolgozóidnak, hogy mindig tiszta, frissen mosott ruhában tudjanak megjelenni.

Az is fontos, ha ez a céges ruha könnyen mosható anyagból készüljön. Ilyen például a pamut póló, ing, galléros ing, pulóver, amelyek egyrészt könnyen moshatók, másrészt kiválóan hímezhetők. Téli ruházat esetében a softshell mellények, pufi mellények, téli kabátok gépi hímzése is esztétikus céglogót eredményez.

Helyi kultúra és a hagyományok tisztelete

A céges ruha arra is lehetőséget ad, hogy az adott turisztikai térség jellegzetes mintáit, színeit, szimbólumait ráhímeztesd a ruhadarabokra. Ez nemcsak esztétikussá, hanem különlegessé, egyedivé is teszi a cég alkalmazottainak megjelenését. Közvetetten hozzájárul a céged brandépítéséhez, hiszen az ügyfelek a jó élmény által a vendéglődet összekapcsolják a hungarikumokkal, helyi nevezetességekkel stb. Így szívesen térnek majd vissza, és ajánlják ismerőseiknek is a helyet.

Az igényes céges ruha a hely hangulatához is illeszkedik. Egy luxusszálloda alkalmazottai elegáns céges ruhában, míg egy hangulatos kis kávézó pincérei vidám, fiatalos öltözetben fognak jól mutatni. Ezzel hozzájárulnak a vállalkozás által képviselt stílus kialakításához

A jól kiválasztott céges ruha a turizmus-vendéglátás ágazatban tehát elvárás az ügyfelek részéről, így az itt tevékenykedő vállalkozások sikerességének is az egyik meghatározó tényezője.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: