DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Átláthatóan szeretné berendezni a járművét? Van rá megoldás!

Nincs bosszantóbb annál, mint amikor az idő a különféle szerszámok keresgélésével megy el. Olykor egyenesen lehetetlen kihívásnak tűnhet megtalálni bizonyos dolgokat egy furgon rakterében, ha nincsenek a különféle tárgyak megfelelően rendszerezve.

Így lehet úrrá lenni a káoszon

Ha szeretné furgonja rakterét átláthatóvá varázsolni, és kihasználni szó szerint minden négyzetcentimétert, akkor a Sortimo járműberendezéseit éppen Önnek találták ki. Ez egy roppant egyszerűen, online konfigurálható rendszer. Még a kisebb raktérrel rendelkező kistehergépkocsik is remekül berendezhetőek ezzel a módszerrel.

A Sortimo az SR5 létrehozásával egy olyan járműberendezést fejlesztet ki, amely az élet különböző területein ténykedő kisiparos és szervizszolgáltató számára rendkívül előnyös. Ezzel a megoldással ugyanis a szervezés sokkal gördülékenyebbé válhat.

Ezért ideális mindenki számára az SR5

Az SR5 segít optimalizálni a raktér kihasználtságát, ezzel együtt a munkafolyamatok hatékonyságát. Amennyiben ilyen járműberendezéssel szereli fel kisteherjárművét, akkor a jövőben nem kell majd hosszú perceken át szerszámokat keresgélni. Az SR5 polcrendszerének ugyanis fő előnye, hogy struktuáltan el lehet helyezni a rakományt, és így minden gyorsan hozzáférhetővé válik.

Mercedes-Benz_Vito_Sortimo_20220629_0020 (1)



A szerszámok, holmik elrendezését fiókok, kofferek és BOXX-ok segítik. A különféle tartozékokkal könnyen átláthatóvá alakítható a raktér. A biztonságról pedig a járműberendezésbe integrált ProSafe rakományrögzítő gondoskodik. Ez nemcsak a rakomány, hanem a sofőr és az utasok szempontjából is kulcsfontosságú.

Minden nagyon átgondolt

A raktér maximális kihasználtságát az SR5 különféle elemei segítik. A hosszú komponensek tárólórekeszében nagyobb méretű csöveket, kábeldobozokat, mérőeszközöket lehet elhelyezni biztonságosan. Az úgynevezett SR-BOXX egyedülálló, ami a funkcionalitását illeti. El lehet helyezni polcokon vagy akár a polcok alatt, hála a műanyag síneknek. Ennek betudhatóan az a tér, ami rendelkezésre áll, a végletekig kihasználhatóvá válik. Főként kisebb alkatrészek, mint például csavarok vagy egyéb fogyóeszközök tárolásához ideális.

Az SR-fiók fő előnye, hogy könnyedén ki lehet emelni a helyéről, és ugyanilyen egyszerűen vissza is lehet tenni. A különféle elválasztólemezek és betétboxok nagy segítséget jelentenek az apróbb alkatrészek rendezésében.

Amit az SR5-ről még tudni kell

Az SR5 állvány alapját robusztus és kompakt alu oldalprofilok képezik. Ezeknek egészen kis hely kell csak a jármű padlóján. A polcok előre és hátrafelé pozíciónálása variálható, így az SR5 állványt a jármű adottságaihoz lehet igazítani.

Főként azért vonzó ez a járműberendezés, mert tényleg minden mindennel kompatibilis. A 3D-s konfigurátorral kényelmesen testre lehet szabni a rendszert, és mindenki kialakíthatja az igényeinek leginkább megfelelő rakteret.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: