DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat
Egyéb

Ha valakinek még nincs programja augusztusra: tapétázni jó!

Bár úgy tűnik, hogy a nyár még csak most robbant be, már javában benne járunk a júliusban. Az évszak elején még mindenki nagy tervekkel indult neki az idei szezonnak, amiből mostanra már biztosan sok minden meg is valósult.

Persze szinte bizonyosan akad olyan is, amely viszont nem. Sőt, az is megeshet, hogy valaki kifogyott az ötletekből, és most fogalma sincs, hogy augusztusban mit kezdjen magával.

Ám a mai cikkünk elolvasása után ez az érzés garantáltan elmúlik, és mindenkinek meghozzuk a kedvét egy kis nyárvégi lakásfelújításhoz.

 

Tücsök és a hangya

Valószínűleg mindenki emlékszik a mesére, amikor a tücsök egész nyáron csak dorbézolt, és a szorgos hangyák mentették meg az irháját. Persze nem élet-halál kérdésről van szó, de a Tapétabolt kínálatát nézegetve biztosan rájövünk, hogy mi kellhet: egy új tapéta!

Az ősz ugyanis hamarabb beköszönt, mintsem gondolnánk. Újra a négy fal közé kényszerülünk, és a hosszú hideg hónapok alatt ezek a falak fognak számunkra menedéket nyújtani.

httpswww.tapetabolt.com - 2023 július - Cikk1



Igen ám, csakhogy nagyon nem mindegy, milyen lesz ez a mentsvár. Egy olyan hely, ahova öröm hazatérni, vagy egy olyan, ahonnan inkább elvágyódik az ember.

Éppen ezért érdemes akár az utolsó nyári hónapból valamennyi időt arra szánni, hogy ha mást nem is, akkor a legtöbbet használt helyiségeket felturbózzuk egy kicsit. 

 

Tegyünk fel néhány tekercs tapétát!

Gondoljuk csak el, milyen klassz hétvégi program lehet! A család egyik fele bográcsos ételt főz, a másik fele a nappali falát újítja fel. Nem is biztos, hogy minden falhoz hozzá kell nyúlni. Könnyen és esztétikusan megvalósítható az is, ha csupán egy falat vonunk be a Tapétabolt kínálatában kapható pazar tapéták valamelyikével.

Ha erre a falra egy hangsúlyos, mozgalmas, színes és talán kicsit extrémnek is ható darabot találunk, akkor a többi fal bátran idomulhat hozzá színárnyalatban. A túl sok szemkápráztató tapéta akár visszás hatást is kelthet, ezért óvakodni kell a mértéktelenségtől.

Szerencsére a fent említett webáruházban mind a rendhagyó, mind pedig a hagyományos tapétaváltozatokat megleljük, így biztosan nagyszerű hangulatot tudunk általuk teremteni az otthonunkban!

Válogathatunk szín, minta, stílus és márka szerint, sőt, még posztereket és öntapadós fóliákat és tapétákat is találunk, így igazán “fullosan” fel tudjuk újítani az otthonunkat!

Már csak rajtunk áll, hogy mekkora fába vágjuk a fejszénket, mennyi erőt érzünk magunkban ahhoz, hogy új külsőt adjunk az otthonunknak!

 

A száraz, meleg idő ideális!

A tapétázáshoz amúgy is ideális a meleg, így ha úgy döntünk, hogy télen veselkedünk neki, akkor is be kell fűteni hozzá, tehát így is, úgy is melegben kell majd dolgozni vele. A nyári tapétázás mellett talán az szól, hogy a nap végeztével és a munka befejeztével ki tudunk ülni a kertbe vagy a teraszra, megehetjük a bográcsost, és ha igazán szerencsés vagyunk, akkor még az otthon felállított medencében csobbanhatunk is egy nagyot!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: