DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Egyéb

Mit érdemes tudni a Kerrafront homlokzati panelekről?

Manapság egyre népszerűbbek a különféle homlokzati panelek, amelyek a mindennapi életben általában PVC-ből vagy egyéb polimerekből készülnek. A rugalmas termékeknek rengeteg előnyük van, hiszen amellettt, hogy olcsók, könnyű őket ápolni, ráadásul dekoratív hatásuk révén összhangba hozzák az épületet.

Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy mit érdemes tudni a Kerrafront homlokzati panelekről. 

A homlokzati panelek világa

A Tiissa Kerrafront homlokzati panelekről talán még kevesen hallottak, ennek ellenére egyre többen választják ezt a megoldást. Bár az igaz, hogy a homlokzati panelek gyakran PVC-ből, esetleg polimerekből készülnek, ez a megoldás szinte teljes mértékben különbözik attól, amit eddig megismerhettünk. Egy jó panelnek számtalan előnye van, mint például az alacsony költség, a könnyű karbantartás, valamint a dekoratív megjelenés. Mindegy, hogy hagyományos épületről, esetleg modern ingatlanról van szó, bármelyik esetben szükség van rájuk. 

A homlokzati panelek egyszerűen felhelyezhetők a házra, emellett hosszú élettartammal rendelkeznek, valamint vonzó megjelenést biztosítanak az otthonunk számára. A természetes anyagok utánzatával készült megoldások hatékony védelmet jelentenek az épületnek, mind a hőmérsékleti, mind a légköri, mind pedig a mechanikus hatásokkal szemben. Felszerelni vagy közvetlenül a falakra lehet, vagy pedig egy speciális keretre helyezhetjük őket. Minden anyaghoz külön útmutató tartozik, ezáltal nem lehetetlen, hogy saját magunk oldjuk meg a feladatot. 



A Kerrafront homlokzati panelek előnyei

A Kerrafront homlokzati burkolat a beépítést követően nem igényel semmilyen karbantartást, így a felhelyezés utáni időszakban nincs vele semmi dolgunk. Ez hatalmas előny, tekintve, hogy a többi típus esetében néha nem árt azokat ápolni. Az alkalmazott innovatív megoldásnak hála a Kerrafront egy igen tartós anyag, amely szinte minden időjárási viszontagságnak képes ellenállni. Remek levegőkeringést tesz lehetővé, ezáltal nem kell penész és gomba miatt aggódnunk. 

Nagy előnye továbbá, hogy a burkolólapok rugalmasak és könnyűek, így telepíteni nemcsak könnyű, hanem gyors is. A 100 százalékban vízálló, vágott élek pedig egyáltalán nem igényelnek egyéb védelmet. 

A burkolat kerracore technikával készül, amely egy kétrétegű technológia. A külső réteg egy kemény PVC, a mag pedig habosított PVC. Ez a megoldás kivételesen ellenállóvá teszi a burkolatot mind az ütésekkel, mind az időjárással, illetve a páratartalommal szemben. 

Mit kell még tudni róla?

A Kerrafront homlokzati burkolat ECO-barát, ellenáll a kártevőknek, nem kell hozzá fákat kivágni, emellett pedig tökéletes szigetelést biztosít az otthonunk számára. A repedésálló anyag megfelelő szellőzést garantál, de még a homlokzati szellőztetést is lehetővé teszi. Telepítése gyors és könnyű, nem kell hozzá szakmabelinek sem lenni, hogy a helyére kerülhessen. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: