DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Egyéb

Milyen kozmetikumokat vigyél magaddal a nyaralásra?

A legtöbbünknek általában komoly dilemmát okoz az, hogy milyen sminkterméket vigyen magával, amikor egy hosszabb utazásra készül. Abban az esetben ugyanis, ha az összes készítményünket bepakolnánk, akkor azok a csomagoláskor nagyon sok értékes helyet vennének el.

De a problémára már született megoldás, ami nem más, mint DOUGLAS sminktermékeinek kínálatában is megtalálható utazó kiszerelésű kozmetikumok, amelyek amellett, hogy megfelelnek a repülőgépre felvihető maximális folyadékmennyiségnek, tökéletesen elférnek a kézipoggyászodban is, hogy ha csak azzal utazol.

Ennek köszönhetően pedig bárhol is vagy a világban, mindig kéznél lesz egy szempillaspirál, egy alapozó, egy púder, egy korrektor, egy bronzosító vagy egy csodaszép piros rúzs, amelyeknek a segítségével nagyszerű sminkekeket alkothatsz az esti vacsorához vagy bulihoz.

Milyen készítményeket érdemes még a neszeszerbe elcsomagolni?

Akár egy tengerparti vakációt tervezel, akár aktívabb programokon veszel részt a nyár folyamán, a neszeszeredből nem hiányozhat a megfelelő fényvédő készítmény, amelyből az arcodra érdemes egy speciálisan erre a területre kifejlesztett terméket használnod. Az a legjobb, ha ez spray kiszerelésű, mivel erre könnyebben tudsz majd sminkelni.

Ezenkívül elengedhetetlen még a micellás víz is, ami nem csupán az arc tisztítására, hanem a smink lemosására is alkalmas lehet. Ennek köszönhetően pedig nem szükséges külön sminklemosót magaddal vinni. 

douglas.hu - 2023 június - LinkMarketing - 5



De, ha már úgyis az arcápolásról volt szó, akkor egy könnyed, vizes vagy géles állagú arckrém is jól jöhet, hogy a nyaralás közben is megfelelően tudd ápolni az arcbőrödet. 

Végül pedig nem feledkezhetsz meg az ajkaid védelméről sem, amelyek a különböző környezeti hatások következtében könnyedén kiszáradhatnak. Így nem hiányozhat a nesszeszeredből az ajakápoló sem, amelyből nyáron érdemes egy fényvédő összetevőket is tartalmazó verziót választani.

Egy hidratáló samponra és egy könnyed állagú testápolóra is szükséged lehet

A sós víz, a szél és a forróság kombinációja igazi rémálom a haj számára. Ezért az igénybe vett száraz hajvégek ápolása miatt szükséged lehet még egy hidratáló samponra is, amely megfelelő mennyiségű nedvességgel tölti majd fel a hajszálakat. 

Napozás utánra pedig még egy könnyed állagú testápoló is jól jöhet, amely csökkenti a a napsugárzásnak kitett bőr repedezettségét, enyhíti az esetlegesen fellépő irritációt, és hatékonyan táplálja azt.

Végül, de nem utolsó sorban a dezodor sem hiányozhat a neszeszeredből

A neszeszered elengedhetetlen részét kell, hogy képezze egy vagy akár több izzadást mérséklő, dezodoráló termék is. Hogy ez egy stift vagy spray verzió lesz, az csak rajtad múlik, de mindenképpen érdemes ezekből is utazó kiszerelést vásárolnod.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: