DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Jobb és tisztább hangzás a Nothing új fülhallgatójával

A Nothing Ear (2) vezetéknélküli fülhallgatója megjelenésben és teljesítményben is magasra teszi a lécet. A londoni márka újdonsága kiemelkedő hangzást, tiszta beszédhangot és gyorstöltést biztosít, mindezt különleges, személyre szabható funkciókkal teszi teljessé.

A Nothing Ear (2) átlátszó kialakítása nagy fokú személyre szabhatóságot és kimagasló hangzást takar. Előbbit a telefonra letölthető Nothing X alkalmazás támogatja, ami egy rövid hallásvizsgálat elvégzésével létrehozza saját személyes hangprofilodat. A magával ragadó hangzásról pedig a fülhallgatók 11,6 mm-es egyedi hangszórói gondoskodnak, így a basszus mély és erőteljes, a magas hangok pedig kristálytisztán hallhatóak.

Kívül-belül praktikus

Az Ear (2)-t egyszerre két eszközhöz is csatlakoztathatjuk, emellett zökkenőmentesen válthatunk vele zenelejátszás és hívásfogadás között. Nyomógombjainak köszönhetően elkerülhetjük a véletlen érintéseket, az alkalmazásban pedig különböző funkciókat rendelhetünk hozzájuk, a testre szabott élményért.



Aktív zajszűrés

Az Ear (2) a Nothing eddigi legjobb zajszűrő technológiájával készült, amely akár 40 dB zajcsökkentést is elér. Pontosan igazodik hallójáratunk alakjához a személyre szabott aktív zajszűrésért és az adaptív üzemmódért. Ennek köszönhetően valós időben, az aktuális környezet alapján állítja be a zajcsökkentés szintjét.

Fokozott teljesítmény

Az Ear (2) akár 36 órányi zenelejátszásra is képes a töltőtok teljes feltöltése után (kikapcsolt ANC mellett). Gyorstöltéssel akár 8 óra üzemidőre is képes, mindössze 10 perces töltés után. Az Ear (2) támogatja a 2,5 W-os vezeték nélküli töltést is.

Akár a Formula Podcast legfrissebb adásával, akár kedvenc zenéddel kapcsolódnál ki, a Nothing Ear (2) fülhallgatóban nem fogsz csalódni. A fülhallgatót keresd az eMAG és az iStyle kínálatában, valamint a Yettel és Telekom tartozékai között is megtalálhatod.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: