DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Egyéb

Milyen kiegészítőt érdemes kifejezetten tabletekhez vásárolni?

A tabletek egyre jobban elterjednek, köszönhetően annak, hogy számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek.

A laptopok és a mobiltelefonok előnyös tulajdonságait ötvöző készülékekhez is gyártanak kiegészítőket, melyek közül ebben a cikkben megnézzük, hogy mit érdemes megvásárolni, és miért.

 

Miért érdemes tabletet vásárolni?

Bár a CoolMobile.hu nagyszerű tablet kiegészítőivel is kezdhetnénk, először is tisztázzuk, hogy miért érdemes egyáltalán tabletet vásárolni? Ott vannak a laptopok és az okostelefonok, miért kell valami e kettő mellé? A válasz pedig egyszerű: egy ilyen készülék épp az előbb említett eszközök előnyeit ötvözi egyetlen termékben.

A mai modern tabletek már sok esetben közel olyan erősek, mint egy laptop, mégis szinte olyan egyszerűen hordozhatóak, mint egy okostelefon. Vagy megközelíthetjük úgy is őket, hogy egy telefon mobilitását ötvözzük egy olyan kijelzővel, amely már szinte egy kisebb laptop méretével vetekszik, a minőségét tekintve pedig abszolút nem marad el tőle.

coolmobile.hu - 2023 május (további 14 cikk) - LinkMarketing - 9



Számos esetben nagyon hasznos tud lenni egy ilyen készülék. Legyen szó szórakozásról, tanulásról, vagy munkáról, biztosan a segítségünkre lesz. Úgy, hogy közben végig érezni fogjuk azt a szabadságot, amit egy ilyen készülék nyújt számunkra.

 

A nagyobb kijelzőket is védeni kell!

Annak ellenére, hogy nem egy okostelefon nagyságú kijelzőről beszélünk, sajnos ezzel is történhetnek balesetek. Mivel a laptopat összehajtjuk, a képernyői védve vannak, és egyébként sem annyira mobilisak, mint egy tablet, így azoknál természetesen nincs szükség külön kijelzővédelemre. Egy táblagépnél viszont szabadon van az egész felület akkor is, ha nem használjuk, ezért fontos a megfelelő kiegészítő.

Ahogy azt a mobiltelefonoknál már megszokhattuk, több választási lehetőségünk is van. Egyrészt rakhatunk fel fóliát, ami  a karcolásoktól fogja óvni a kijelzőt. De ennél sokkal nagyobb mechanikai behatások ellen is vannak megoldások, méghozzá kijelzővédő üvegek formájában.

Mindenképp érdemes ezeket a kiegészítőket használni, ne ezen a pár ezer forinton múljon, hogy egyben marad-e a kijelző vagy sem!

 

Védjük meg a készülék minden sarkát!

Ha egy esetleges elejtés során a tablet a sarkára esik, vagy egyéb szerencsétlen módon találkozik egy keményebb felülettel, akkor a megfelelő védelem nélkül komoly károk keletkezhetnek. Még akkor is, ha a kijelzőt üveggel védtük, mert az nem terjed ki a váz szerkezetére.

Épp ezért készültek olyan szilikon tokok ezekhez a készülékekhez, amik minden sarkot, hátlapot és előlapi felületet is védenek. Erre egy fólia vagy üveglap sem képes. Annyi dolgunk van, hogy kiválasztjuk a megfelelő típust, megrendeljük, és felhelyezzük a tabletünkre.

 

További kiegészítők

Ha még egyéb tartozékra is szükségünk lenne, a fenti linken találunk még töltőket és kábeleket is. Ezek akkor jönnek jól, ha gond lenne az eredetivel, vagy ha olan töltőkábelt szeretnénk, amely minden készüléktípushoz megfelelő, legyen szó lightningről, microUSB-ről, vagy Type-C-ről.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: