DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Verstappen a leggazdagabb hollandok listáján

Max Verstappen felkerült a Quote magazin listájára, amely az 500 leggazdagabb hollanddal foglalkozik. A kétszeres világbajnok mellett a zandvoorti társtulajdonos is ott van a leggazdagabbak közt.

Életében először került fel a Quote magazin által összeállított 500 leggazdagabb holland listájára a kétszeres világbajnok. A Red Bull versenyzője ezt annak ellenére tudta megtenni, hogy a tavalyihoz képest tíz millió euróval nőtt a „belépő” a listára, amely így 120 milliós vagyontól kezdődik.

Így került fel Verstappen a ranglista 500. helyére, akinek vagyonát pontosan 120 millió euróra taksálja a magazin. A hollandnak egy évvel ezelőtt mg egy vb-címe sem volt, mostanra viszont már kettővel is büszkélkedhet, amit csapatfőnöke szerint nem értékelnek a helyén az emberek.



„Valami nagyon különlegesnek vagyunk épp a szemtanúi, de néha úgy érzem, hogy a teljesítményéért nem kapja meg azt az elismerést, ami kijárna neki.” - mondta Christian Horner.

A listán egyébként nem ő az egyetlen Formula-1-es vonatkozású ember, hiszen a zandvoorti pálya társtulajdonosa is felkerült a listára. Ő a 125 milliós vagyonával a 481. pozíciót foglalja el.

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol minden futam után megvitathatod a többiekkel, hogyan tetszett a legutóbbi verseny és nem maradsz le a legfontosabb hírekről sem!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: