DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Három ifjú gokartos volt Hamilton vendége Silverstone-ban

Három fiatal gokartos volt Lewis Hamilton vendége a Brit Nagydíj hétvégéjén, aki szeretné, ha növekedne a diverzitás a motorsportban, ennek érdekében támogatná a gokartosokat.

Lewis Hamilton hivatásának érzi, hogy az F1 világát jobbá és mindenki számára elérhetőbbé tegye, ennek érdekében pedig meg is hívott Silverstone-ba három színesbőrű gokartos fiút. A 11 és 12 éves srácok komoly trófeagyűjteménnyel rendelkeznek, így még akár az is előfordulhat, hogy néhány év múlva ismét feltűnnek a száguldó cirkuszban.

Joshua Bugembe tartja a Rye House pályacsúcsát, Myles Harrison már egymaga több, mint 60 kupát zsebelt be, míg a kis Cordell hatéves kora óta versenyez, jelenleg pedig egyszerre három bajnokságban is üti a vasat.

 

"Olyan fontos, hogy megháláljuk a belénk vetett bizalmat azzal, hogy a fiatal tehetségeket támogatjuk és azért dolgozunk, hogy biztosítsuk, hogy a jövőben még inkább sokszínű legyen a motorsport világa. Joshua, Myles és Cordell, nagyon köszönöm nektek, büszke vagyok rátok" - írta ki a Twitterre Lewis Hamilton.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: