DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Egyéb

Már rendelhető az Alfa Romeo Tonale EDIZIONE SPECIALE

Az Alfa Romeo örömmel jelenti be, hogy már megrendelhető a Tonale exkluzív bevezető kiadása, az „EDIZIONE SPECIALE”.

Az Alfa Romeo örömmel jelenti be, hogy immár hivatalosan megrendelhető a Tonale exkluzív bevezető kiadása, az EDIZIONESPECIALE.A különleges széria hiánytalan felszereltsége révén maximálisan kielégíti azoknak az ügyfeleknekmindenelvárását,akikaz elsők között döntenek az Alfa Romeo első kompakt szabadidőjárműve mellett. A Tonale bevezetésével megkezdődik az Alfa Romeoátalakulása:a modell bemutatásával egy olyan radikálisevolúciósfolyamatveszikezdetéta márkánál, amely felkészíti azt a kapcsolódás és a villamosítás vadonatúj korszakára.

Tonale_EDIZIONE SPECIALE_lifestyle (1)



A Tonale EDIZIONESPECIALE130lóerős,1,5 literes négyhengeres hibrid hajtáslánccal rendelhető. Felszereltsége maradéktalanul tükrözi az Alfa Romeo sportosságát és technológiai fejlettségét: 20'” könnyűfém keréktárcsákpirosféknyergekAdaptívfull-LEDMatrix-fényszóróksötétítettablaküvegekalumíniumváltófülekkulcsnélkülinyitáskéz nélkül aktiválható, elektromos csomagtérajtó – 10,25” érintőképernyős rádióhangvezérlésselés navigációs rendszerrel Telefontükrözés+ vezeték nélküli okostelefon-töltő– bőr sportkormány adaptív tempomat – első és hátsó parkolóradar+ tolatókamera – jelzőtábla-felismerő rendszer.

A Tonale: az első olyan jármű, amelyet NFT technológiával szerelnek fel

Amint a modell világpremierjén is elhangzott a Tonale EDIZIONESPECIALEa világon először alkalmaz nem helyettesíthető token (NFT) technológiát, és ezzel forradalmasítja az autóipart. Az Alfa Romeo az autógyártók közül elsőként állítki NFT digitális tanúsítványt egy típusa számára. A technológia a blokklánckártyakoncepciójátköveti,ésvédett,nemmódosíthatófeljegyzésekettartalmazaz adott jármű életciklusának fő mozzanatairól.Eza meghatározó, haladéktalanul felhasználható és végletekig fenntartható funkció is kihangsúlyozza az Alfa Romeo innovatív természetét. Amennyibenaz ügyfél beleegyezik, az NFT feljegyzi a jármű adatait. Az így létrehozott tanúsítvány alkalmas annak igazolására, hogy a gépkocsit az előírások szerint tartották karban, és ezzel kedvezően befolyásolhatja annak értéktartását. A használtautó-piaconaz NFT tanúsítvány még hitelesebbéés megbízhatóbbá teszi az adatokat, a tulajdonosok és a kereskedők számára egyaránt. Ezzel párhuzamosan a vevők is fenntartások nélkül vásárolhatják meg autójukat.

Tonale_EDIZIONE SPECIALE_interiors (1)

Online kapcsolódás és szoftver fokozza a vezetés élményét

Az Alfa Romeo úgy tekint a szoftverekre, illetve a kapcsolódásra, mint olyan tényezőkre, amelyek képesek fokozni a márka által mindig is a legfontosabbnak tekintett célt: a vezetési élményt. A Tonale ezért a létező legfejlettebb technológiát alkalmazza, hogy hálózatba kapcsolt, komfortos utazási élménnyel egészítse ki az Alfa Romeóra jellemző vezetési élményt. A Tonale alapfelszerelésének része a vadonatúj infotainment rendszer. A testre szabható Android operációs rendszernek, valamint a vezeték nélküli frissítéseket (OTA) kínáló 4G mobil adatkapcsolatnak köszönhetően ez az új rendszer mindig a létező legfrissebb tartalmakat, funkcionalitást és szolgáltatásokat kínálja. A rendszer része a teljesen digitális 12,3" kijelző, a 10,25" elsődleges érintőképernyő, valamint egy kifinomult, gördülékenyen használható multitasking kezelőfelület. Ezek együtt lehetővé teszik, hogy a vezető minden funkciót irányítása alatt tartson, méghozzá anélkül, hogy ezek kezelése elvonná a figyelmét az útról.

A modern technológia a biztonságot és a kényelmet is szolgálja: 2. szintű autonóm vezetési funkció, valamint olyan, új generációs, fejlett vezetőtámogató rendszerek (ADAS), amelyek az Alfa Romeo filozófiájával összhangban avatkoznak közbe. A szoftverek itt is a márka DNS-ét erősítik: a középpontban változatlanul a vezető áll. Éppen azért minden rendszernek úgy kell működnie, hogy egy pillanatig se csorbítsák a vezetés örömét: minden helyzetben a vezetőnek kell uralnia a járművet.

Tonale_EDIZIONE SPECIALE_lifestyle (2)

Ultramodernvillamosítás,a márka DNS-ének értékeinek ismertető jegye

A Tonale bevezetésével a márka belép a villamosítás világába. Ugyanakkor rettenthetetlen szemléletével összhangban az Alfa Romeo új paradigmát állít fel: a villamosítás a márkát és annak DNS-ét szolgálja, hogy a XXI. század elvárásai szerint újraalkossa a sportosság  fogalmát. Ezzel a márka elkötelezi magát a fenntartható mobilitásjövőjeiránt,miközbenmarad alapvető értékeihez. Az „EDIZIONESPECIALEfedélzeténmutatkozikbeaz új hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval szerelt, 130 lóerős hibrid hajtáslánc. Az ennek részét képező48voltos,15kW-os,55Nm-es'P2'villanymotorakár egymaga, álló benzinmotorral is képes mozgatni a járművet.

Áttekinthetőmodellstruktúra: két felszereltségi szint, két opciós csomag

Az Alfa Romeo Tonale bevezetésekor átdolgozott modellstruktúrával lép piacra. Mindkét felszereltségi szint (Super és Ti) olyan, pontosan meghatározott tételeket sorakoztat fel, amelyek a legigényesebb ügyfelek elvárásait is kielégítik. Az Alfa Romeo semmihez sem fogható élményébe a Super felszereltségi szint jelenti a belépőt.Ezt a Sprint csomaggal szabhatják személyes ízlésükhöz az ügyfelek: a csomag számtalan, határozottan sportos hangvételű opciós tételt tartalmaz. Az inkább elegáns, karakteres stílust képviselő Ti felszereltségi szintheza Veloce csomag társítható, amely a legmagasabb szintű teljesítményt és sportosságot biztosítja. A modellstruktúra leegyszerűsítésének logikájáhozigazodvaa Tonale árképzése is egyértelmű, áttekinthető, lineáris stratégiát követ, amely a vásárlás pillanatától kezdve a jármű használatának és birtoklásának egész folyamatánát végig kíséri az ügyfelet. A Tonale EDIZIONESPECIALEnettóvételáraaz összes jelentőseurópaipiacon azonos lesz.

Tonale_EDIZIONE SPECIALE_hero

A gondtalanságotmegcélzó ajánlatok

Az exkluzív EDIZIONESPECIALEbevezetőmodellváltozata maximálisan gondtalan tulajdonosi élmény érdekében a lehető legjobb értéktartást biztosítja:

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000km Maximum Care kiterjesztett garancia.

Mobilitási és vásárlási megoldások, az ügyfelek változatos elvárásaihoz és igényeihez igazítva.

1)      Pénzügyi lízing: magában foglalja az 5 éves gyártói garanciát

2)      Flottakezelőiajánlatok:magábanfoglaljaaz 5 éves gyártói garanciát + a karbantartást és a javításokat (időszakos és rendkívüli szervizlátogatások)

Az ügyfélélményt is teljes mértékben újraalkottuk: az ügyfelek nem csak az általuk kiválasztott márkakereskedésben rendelhetik meg a Tonalét, de az innovatív online platformra is regisztrálhatnak, ahol néhány egyszerű lépésben kifejezhetik azon szándékukat, hogy részesévé váljanak az Alfa Romeo Tonale világának.

A Tonale EDIZIONESPECIALEhamarosan160lóerőshibridhajtáslánccalis elérhető. Az ügyfelek az új online platformon keresztül fejezhetik ki érdeklődésüket az új modellváltozat iránt.

 

Alfa Romeo Tonale árlista 2022.03.22

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: