DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál?

A Lexus immár a harmadik egymást követő alkalommal ismét megkapta a neves brit What Car? megbízhatóságért járó díjat, amely a magazin éves megbízhatósági kutatásán elért kiváló eredmény elismerése. A mértékadó brit magazin olvasó szerint tehát nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál.

A 2021-es kutatásban résztvevő több mint 16.000 brit autóvezető véleménye alapján a Lexus autónak megbízhatósága 98,7 százalékos. A What Car? az eredményhez hozzátette, hogy azon ritka alkalmak során, amikor probléma merült a márka autóval, általában annak javítása ingyenes volt.

Lexus_NX



„Ha szerencsejátékról lenne szó, a tuti tipp az, ha a Lexusra tesszük a pénzüket, mint első befutóra a What Car? éves megbízhatósági kutatásán. A prémium márka nem csak 2021-ben nyújtott csúcsteljesítményt, hanem korábban már négy alkalommal is és sosem végzett a másodiknál rosszabb helyen. Ha az abszolút megbízhatóság elsődleges, nem is kell máshol keresgélni.” – véli Steve Huntingford, a What Car? szerkesztője.

„Ez az újabb rangos díj ismételten megerősíti, hogy kivételesen megbízható autókat építünk és az ügyfeleket mindig előnyben részesítjük, gyorsan és korrektül kezelve a felmerülő problémákat. Bár nagyon jól teljesítünk megbízhatóság tekintetében, de ezt nem vesszük adottnak: folyamatosan dolgozunk a minőség javításán, valamint azon, hogy minden új autó az évek múlásával is megbízhatóan működjön.” – teszi hozzá Chris Hayes, a Lexus nagy-britanniai márkaigazgatója.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: