DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat
Egyéb

Alfa Romeo Tonale: La Metamorfosi

Az Alfa Romeo büszkén mutatja be a Tonalét: a márka metamorfózisát útjára indító modellt. Miközben az Alfa Romeo hű marad 1910 óta ápolt hagyományaihoz, az olasz motorsport legnemesebb tradícióihoz, a Tonale bemutatásával egy radikális evolúciós átalakulás veszi kezdetét a márkánál, amely felkészülten várja a kapcsolódás és a villamosítás új korszakát.

Hamisítatlan olasz formatervezés, az eredeti koncepciójárműhöz rendkívüli mértékben hű dizájn, ultramodern technológia, a márka DNS-ét erősítő szoftverek és villamosítási rendszerek, az innovatív, ügyfélközpontú szolgáltatások széles köre.

HERO (5)



Egyértelmű a célkitűzés, a sportosság újraértelmezése a XXI. század fogalmai szerint. A név a Stelvio evolúciós hagyományát folytatja, végigkísérve a márkát a jövőbe vezető úton. A Tonale Olaszországban, Pomigliano d’Arcóban, a felújított „Giambattista Vico” üzemben készül. Itt, a világ egyik legfejlettebb autóipari gyártólétesítményében a legmodernebb technológiákat és soha nem látott mértékű automatizálást alkalmazó új gyártósort építettek, kifejezetten a Tonale számára. 

INTERIORS (1)

A Tonale világelső technológia segítségével kínál kedvezőbb vezetési élményt, javítja az ügyfélélményt, és erősíti a jármű használtpiaci értékét.

A Tonale a világ első olyan járműve, amelyet NFT (nem helyettesíthető token) digitális tanúsítvánnyal látnak el. A blokklánc technológiát alkalmazó, egyedi módon hálózatba kapcsolt Tonale NFT tanúsítvány vásárláskor a jármű igazolására szolgál, majd a későbbiekben pontosan megmutatja a gépkocsi életciklusa során felmerülő használatot, ami mérföldkő az értéktartás javítása terén.

LIFESTYLE (2)

Legmagasabb szintű online kapcsolódás és vadonatúj infotainment rendszer, vezeték nélküli szoftverfrissítéssel és Amazon Alexa integrációval. Kategóriaelső dupla TFT kijelző együttesen 22,5 colos méretben. Biztonságot szolgáló technológia, 2. szintű ADAS rendszerek és fedélzeti komfort. Az utasok köré, az utasokért kialakított környezetben a részletekbe menő, gondos figyelem a legmagasabb minőség iránti elhivatottsággal társul.

INTERIORS (2)

Ultramodern villamosítás: az Alfa Romeo által kifejlesztett különleges, exkluzív műszaki megoldások tovább erősítik a márka DNS-ét. Az Alfa Romeo paradigma: a villamosítás a márkát és annak DNS-ét szolgálja, hogy a XXI. század elvárásai szerint újraalkossa a sportosság fogalmát. Villamosítás két szinten – az Alfa Romeo által kifejlesztett hibrid és plug-in hibrid Q4 rendszerek a kategória legjobb menetteljesítményeit szavatolják. A hibrid kivitel hamisítatlan villamosított Alfa Romeo vezetési élményt kínál. Itt mutatkozik be a vadonatúj, kizárólag az Alfa Romeo számára elérhető, exkluzív 48 voltos hibrid hajtáslánc, amely álló benzinmotorral is képes hajtani a kerekeket.

HERO (2)

A 275 lóerős, összkerékhajtású plug-in hibrid Q4 kivitel a kategória legjobb értékeit kínálja, előirányzott tisztán elektromos hatótávolsága városi ciklusban eléri a 80* kilométert. Ez a motorkínálat legerősebb, egyben legtakarékosabb tagja. Az ügyfelek állnak az Alfa Romeo univerzum középpontjában. A legmagasabb szintű termék- és szolgáltatási minőség alapjaiban újraértelmezett ügyfélélményt biztosít, meghosszabbított garanciával, használtautó-tanúsítási programmal és online értékesítéssel. A szegmensben új mércét állító menetdinamikát egyedi műszaki megoldások teszik lehetővé.

A modell áprilistól rendelhető a bevezetéskori „Edizione Speciale” kivitelben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: