DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd
Egyéb

Masinak akartak beszólni, rossz embernek írtak...

Lewis Hamilton rajongói és azok, akik szerint nem fair módon dőlt el a világbajnoki cím az Abu Dhabi Nagydíjon, sértő és utálkozó üzeneteket küldtek Michael Masinak. Legalábbis neki szerettek volna…

Így járt Michael Masini, aki a New Jerseyben található Summitban született és fiatalabb korában több jégkorongcsapatban is megfordult, manapság pedig már filmek és sorozatok mellékszereplőjeként keresi a kenyérrevalót.

A színész végül az Instagramon osztott meg egy képet, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba: „Azok miatt a túlfűtött és szitkozódó privát üzenetek miatt, amiket a napokban kaptam, azt mondhatom, hogy szerencsére én nem Michael Masi vagyok a Formula-1-ből” – kezdte a többek között a Nyugi, Charlie és a Modern család című sorozatokban is felbukkanó színész.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Michael Masini (@michaelmasini1) által megosztott bejegyzés

 

„Hála istennek… Rendes fickónak tűnik, de lehet, hogy mostanában elbaltázott valamit” – tette hozzá Masini. Már bizonyára mindenki tudja, hogy Michael Masi – aki a Formula-1 versenyigazgatója – ellentmondásos döntést hozott a szezonzáró utolsó köreiben.

Előbb azt az üzenetet tudatta a világgal, hogy az addig megszokottakkal ellentétben nem engedik el a lekörözötteket a safety car mögül, végül pedig csak azt az ötöt engedte el, akik Hamilton és Verstappen között voltak, így a holland meg tudta támadni Hamiltont az utolsó körben és elhódította a világbajnoki címet előle.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: