DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Bemutatkozik a vadonatúj Hyundai KONA N modell

A Hyundai Motor Company a 2021. április 27-án első ízben megrendezésre kerülő Hyundai N-napon, a vállalat N sportmárkáját átfogóan bemutató digitális rendezvényen leplezi le a vadonatúj KONA N nagyteljesítményű szabadidőjárművet.

A KONA N a Hyundai egyre népesebb N sportmodell-családjának legújabb tagja, egyben az első szabadidőjármű az N márka palettáján. A sokoldalú praktikumot magával ragadó gyorsítóképességgel, dinamizmussal és versenypálya-alkalmassággal társító KONA N megváltoztatja a nagyközönség szabadidőjárművekkel szemben támasztott elvárásait. A vadonatúj KONA N sportos szabadidőjárművet Albert Biermann, a Hyundai Motor Group kutatás-fejlesztési részlegének elnök-igazgatója mutatja be.

hyundai-kona-n-n-day-digital-event-01



A vállalat az N-nap alkalmából ismerteti az N márka nagyteljesítményű filozófiáját, meghirdeti új márkaértékét, tájékoztatást nyújt hamarosan bemutatkozó új N modellekről, valamint betekintést enged jövőbeli elektromos sportprogramjába. Minderről Thomas Schemera, a Hyundai Motor Group termékrészlegért felelős alelnök-igazgatója számol be a hallgatóságnak.

„Alig várjuk, hogy bemutathassuk a KONA N sportos szabadidőjárművet, amely maradéktalanul kínálja az N márka összes értékét és élményét.” – fűzte hozzá Till Wartenberg, a Hyundai Motor Group N márkamenedzsmentért és motorsport részlegért felelős alelnöke. „Az elsőként megszervezett N-nappal folytatódik az N márka története, amint ebben a digitális formátumban betekintést engedünk ügyfeleinknek a márka jövőjébe.”

Az N-nap online bemutató a következő linken tekinthető meg holnap reggel 09:00-kor:

https://hyundai.hu/modellek/kona-n

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: